De PDC heeft een opmerkelijke oplossing gevonden om Gary Anderson te vervangen in de Premier League. Er wordt niet 1 darter gekozen als vervanger voo

Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League

Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League

Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League

Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League

Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League
Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League
  • 2019-02-04 12:45:02 12 maanden geleden
  • keer bekeken 3,385
24
gedeelde

De PDC heeft een opmerkelijke oplossing gevonden om Gary Anderson te vervangen in de Premier League. Er wordt niet 1 darter gekozen als vervanger voor de Schot - die te veel last heeft van een rugblessure - maar 9!


Elke week speelt een andere darter in plaats van Gary Anderson. Uiteindelijk doen deze darters dus eigenlijk voor spek en bonen mee. Het idee is dat deze darters allemaal aan het grote podium van de Premier League kunnen ruiken.

De Zwaan
Namens Nederland zal Jeffrey de Zwaan Gary Anderson vervangen. Mag jij 3 keer raden in welke stad hij dag mag doen. Rotterdam inderdaad! In 1 keer goed. Op deze manier hoopt de PDC in elke stad een lokale topper mee te laten doen en zo het publiek warm te laten draaien.

Zo speelt de Duitser Max Hopp in Berlijn en de Schot Henderson in Aberdeen.

Wat denk je van dit verhaal?
Gary Anderson wordt vervangen door 9 spelers in Premier League

Anderson kan niet meedoen aan Premier League door rugblessure

Gary Anderson heeft zich afgemeld voor de Premier League of Darts. De Schot kampt met een rugblessure, waardoor hij ook al de Masters miste. De PDC maakt snel bekend wie hem zal vervangen.


Meteen nadat Anderson werd uitgeschakeld op het WK, liet hij zichzelf behandelen. Helaas is de blessure dus niet op tijd verholpen. "Ik wil sorry zeggen tegen de fans. Ik ben net zo teleurgesteld als zij", zegt Anderson in een reactie bij de PDC .

Overleg met de fysio
Zelfs als Anderson een klein beetje oefent met darten, doet zijn rug al pijn. Hij wil dan ook duidelijk maken dat hij lang heeft nagedacht over deze beslissing. Uiteindelijk heeft hij in overleg met zijn fysio besloten om dit jaar niet te gaan.

Hoppa! Michael van Gerwen sloopt Wade en wint The Masters voor 5e (!) keer op rij (video’s)

Michael van Gerwen verkeert in bloedvorm. De wereldkampioen versloeg in de finale van The Masters, het toernooi voor de beste 16 darts van de wereldranglijst, James Wade met veel overtuiging: 11-5.


Voor Van Gerwen is het al zijn 5e titel op rij bij The Masters, het 1e televisietoernooi na het WK. Van Gerwen won eerder al in 2015, 2016, 2017 en 2018.

Gelijkwaardig begin
Beide darters kwamen degelijk uit de startblokken. Mighty Mike en The Machine behielden hun legs in de 1e sessie, waardoor het 3-2 stond voor Van Gerwen bij de 1e pauze.

(Tekst gaat verder onder de tweet)


Sterke 2e fase
Na de 1e pauze kwam Van Gerwen steeds beter in zijn spel, terwijl de Engelsman Wade pijlen begon te missen. Met een heerlijke finish van 123 pakte de Brabander een comfortabele 6-3 voorsprong, op weg naar titel nummer 5 bij The Masters. Als extra'tje knalde Mighty Mike er 1 leg later ook nog een 170-finish uit. Prachtig!

(Tekst gaat verder onder de tweets)Eenvoudig naar 5e titel
Van Gerwen behield zijn voorsprong eenvoudig en kon uitlopen naar een 11-5 overwinning op Wade. Van Gerwen pakte zo alweer zijn 5e titel op rij bij The Masters. De 3-voudig wereldkampioen is vanaf 2015 ongeslagen op het toernooi voor de top-16 van de wereldranglijst, de PDC Order of Merit .


post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures