logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Huh?! Radek Szaganski krijgt PDC-tourcard als hij zondag NIET meedoet bij Q-School

Terwijl paniekerige darters zondag op de slotdag van de Q-School nog een laatste wanhoopspoging doen om een PDC-tourcard te behalen, kan Radek Szaganski beter in zijn nest blijven liggen. Door een gekke speling van het lot is het voor de Pool verstan


  • Jan 13 2024
  • 46
  • 3166 Views
Huh?! Radek Szaganski krijgt PDC-tourcard als hij zondag NIET meedoet bij Q-School

Terwijl paniekerige darters zondag op de slotdag van de Q-School nog een laatste wanhoopspoging doen om een PDC-tourcard te behalen, kan Radek Szaganski beter in zijn nest blijven liggen. Door een gekke speling van het lot is het voor de Pool verstandig om zondag NIET aan de oche te verschijnen. Is hij absent, dan rolt die felbegeerde tourcard vanzelf naar hem toe.


Hoe dat zit? Szaganski staat op de Order of Merit van de Q-School op plek 3, met 7 punten. Hij staat er goed voor om na de slotdag een tourcard te verdienen, maar er is nog een kansje dat het fout gaat. Zeker als hij keihard onderuit gaat, laten we zeggen met 7-0. Want dan wordt zijn legsaldo zwakker.

Afmelden
Als hij gewoonweg niet komt opdagen zondag, dan blijft zijn legsaldo +35. En dan zal hij sowieso hoog genoeg blijven staat om die tourcard te krijgen. Als de Pool dus slim is, neemt hij zaterdagavond nog wat drankjes en wat hapjes uit het hotelrestaurant die er bedenkelijk uitzien. En dan kan-ie zich zondag met buikpijn afmelden.

Szaganski deed mee aan het WK darts 2024. Hij verloor in de 2e ronde van Raymond van Berneveld.

- Lees ook: Hoe werkt die Q School ook alweer?

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites