logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Lakeside-winnaar Andy Baetens pakt PDC-tourcard na dagzege Q-School

Andy Baetens heeft zaterdag een PDC-tourcard veroverd. De Belg, in 2023 winnaar van het WK darts van de bond WDF in Lakeside, was de dagwinnaar bij de Q-School van de bond PDC. The Beast kwam op de eerste 2 dagen van het kwalificatietoernooi niet goe


  • Jan 13 2024
  • 65
  • 2828 Views
Lakeside-winnaar Andy Baetens pakt PDC-tourcard na dagzege Q-School

Andy Baetens heeft zaterdag een PDC-tourcard veroverd. De Belg, in 2023 winnaar van het WK darts van de bond WDF in Lakeside, was de dagwinnaar bij de Q-School van de bond PDC.


The Beast kwam op de eerste 2 dagen van het kwalificatietoernooi niet goed uit de verf. Hij werd telkens zo snel uitgeschakeld, dat hij nog op 0 punten stond. Die zwakke start boeide gelijk niet meer, toen hij op dag 3 in de finale met 6-5 won van Radek Szaganski.
Dagwinnaars verdienen namelijk direct een felbegeerde tourcard, waarmee ze de komende 2 jaar mee mogen doen op de Pro Tour van de PDC.

Q-School
Zondag is de laatste dag van Q-School 2024. Dan komt er weer een dagwinnaar. Vervolgens krijgt de top 13 van de ranglijst een tourcard. Sommige spelers hebben al genoeg puntjes bij elkaar gegooid om sowiesie in die top 13 te eindigen. Een van hen is Jules van Dongen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites