logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Teun Boer pakt EK-zilver bij 500 meter achter ongenaakbare Pietro Sighel

Pietro Sighel heeft bij de EK shorttrack ook toegeslagen op de 500 meter. Teun Boer zat in zijn rug en was goed voor plek 2. De Belg Stijn Desmet schaatste naar de bronzen plek. Sighel was eerder op zaterdag ook de beste op de 1.500 meter. De Boer, r


  • Jan 13 2024
  • 49
  • 3287 Views
Teun Boer pakt EK-zilver bij 500 meter achter ongenaakbare Pietro Sighel

Pietro Sighel heeft bij de EK shorttrack ook toegeslagen op de 500 meter. Teun Boer zat in zijn rug en was goed voor plek 2. De Belg Stijn Desmet schaatste naar de bronzen plek. Sighel was eerder op zaterdag ook de beste op de 1.500 meter.


De Boer, regerend Nederlands kampioen op de kortste afstand, lag direct na de start aan kop. Maar door een niet-eenzijdige valpartij voor de 1e bocht van Diane Sellier werd deze 1e poging om de finale te rijden afgeblazen. Dat wekte geen verbazing op dit onrustige nummer: in de b-finale werd de start eindeloos overgedaan.

Bij de 2e poging was Boer weer haantje de voorste. Met nog 2 rondjes te gaan kwam Pietro Sighel langs Boer, waarna hij in de rug van de Italiaan bleef. Zo gleden ze over de streep. Daarachter pakte Stijn Desmet het brons.

De 5 man in de finale
Aan de finale deden deze 5 snelle mannen mee: Teun Boer, Stijn Desmet, Michal Niewinski, Diane Sellier, Pietro Sighel. Die laatste had eerder op de dag al een gouden plan veroverd op de 1.500 meter.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites