logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Jens van ’t Wout zet na mislukte 1.500 meter punt achter EK shorttrack

Jens van ’t Wout doet na de 1.500 meter niet meer mee bij de andere afstanden tijdens de EK shorttrack in Polen. Dat meldt de NOS. Een enkelblessure speelt hem parten. Op de 1.500 meter maakte Van ’t Wout contact met de Belg Stijn Desmet,


  • Jan 13 2024
  • 40
  • 3722 Views
Jens van ’t Wout zet na mislukte 1.500 meter punt achter EK shorttrack

Jens van 't Wout doet na de 1.500 meter niet meer mee bij de andere afstanden tijdens de EK shorttrack in Polen. Dat meldt de NOS. Een enkelblessure speelt hem parten.


Op de 1.500 meter maakte Van 't Wout contact met de Belg Stijn Desmet, waarna hij kansloos was voor eremetaal.

Enkel
De shorttracker reisde af naar Polen met zorgen over zijn enkel. Eerder dit seizoen raakte die enkel gekneusd, ook was de enkelband een beetje ingescheurd. Met aangepast schoeisel, eigenlijk een soort kinderschaats, besloot hij het toch maar te proberen bij het EK. De enkelblessure bezorgt hem te veel hindernissen, vandaar zijn beslissing om het bij 1 afstand te laten.

"Ik heb te veel pijn", zei hij tegenover de NOS. "Het is alsof je telkens tegen een blauwe plek aanduwt."

Goudhaantje
De schaatser uit Laren verliet de EK 2023, ook in Polen, met 3 gouden en 2 zilveren plakken. Voor het goudhaantje van de Nederlandse herenploeg is het dus niet altijd raak in Polen.

Lees ook: Zo komt shorttracker Jens van ’t Wout aan litteken in zijn gezicht

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites