logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Drama op 1.500 meter EK shorttrack: favoriete Xandra Velzeboer valt in finale

Een grote verrassing op de EK shorttrack! Xandra Velzeboer viel in de finale van de 1.500 meter. De Nederlandse favoriete voor het goud ging onderuit nadat Hanne Desmet uit Belgiƫ voor haar onderuit ging. Diede van Oorschot, de andere Nederlandse, vi


  • Jan 13 2024
  • 33
  • 3900 Views
Drama op 1.500 meter EK shorttrack: favoriete Xandra Velzeboer valt in finale

Een grote verrassing op de EK shorttrack! Xandra Velzeboer viel in de finale van de 1.500 meter. De Nederlandse favoriete voor het goud ging onderuit nadat Hanne Desmet uit België voor haar onderuit ging. Diede van Oorschot, de andere Nederlandse, viel ook en werd uiteindelijk vijfde.


De Europese titel ging bij de vrouwen naar Elisa Confortola, haar landgenote Gloria Ioratti pakte het zilver. Brons was er voor Rebeka Sziliczei-Nemet uit Hongarije.

B-finale
Yara van Kerkhof, die derde werd in een halve finale met Van Oorschot, moest naar de B-finale. Daarin werd Van Kerkhof vierde, maar haar focus ligt op de 500 meter.

Mannen
Bij de mannen is er nog wel grote kans op Nederlands succes. Jens van 't Wout, Itzhak de Laat en Friso Emons gingen door. Van 't Wout rijdt met verschillende schaatsen, vanwege een enkelblessure.

- Op deze zender volg je de EK shorttrack

Waar is Schulting?
Suzanne Schulting is er niet bij. De meervoudig Europees- en wereldkampioene op deze afstand slaat dit toernooi over om extra rust te nemen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites