logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Russ Bray klust lekker bij met gepersonaliseerde 180-video’s: ‘De stem van darts’

Russ Bray stopte na het afgelopen WK darts als caller. Maar kan jij zijn stem niet missen, kan je een gepersonaliseerde video van Bray kopen bij Cameo! Voor 40 dollar (omgerekend zo’n 36,50 euro) ontvang jij boodschap van de dartslegende. Aan z


  • Jan 13 2024
  • 33
  • 4565 Views
Russ Bray klust lekker bij met gepersonaliseerde 180-video’s: ‘De stem van darts’

Russ Bray stopte na het afgelopen WK darts als caller. Maar kan jij zijn stem niet missen, kan je een gepersonaliseerde video van Bray kopen bij Cameo! Voor 40 dollar (omgerekend zo'n 36,50 euro) ontvang jij boodschap van de dartslegende. Aan zijn recensies te zien verdiende hij al meer dan 6.000 euro met het opnemen van zulke video's.


Het kan van alles zijn: van een verjaardagswens tot een peptalk. En van een roast tot advies. Vul de boodschap in die Bray in moet spreken en hij fixt het voor je. "Hallo, Russ Bray hier – honderddddd en tachtig", valt te zien op een van de video's.

Recensies
De mensen die al een video kochten bij Bray zijn lovend. "Nog geen 24 uur na mijn aanvraag maakte Russ mijn video. Top man. De stem van darts tijdens mijn jeugd en die van vele anderen. Als je een dartfan bent, of dit doet voor iemand die een dartfan is, raad ik je ten zeerste aan om een gepersonaliseerde video van Russ te krijgen. Cheers!", schreef iemand.

De schorre stem van Bray is geliefd. Hij heeft een rating van 4,98 (van de 5) sterren.

Een voorbeeldvideo van Bray:

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites