logo logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Internet

Beste logo's voor inspiratie

Samen met de oprichting van een bedrijf, we geconfronteerd met het probleem van de erkenning van het bedrijf, die zo snel mogelijk in de concurrentie moet verschijnen. Er is geen betere manier om dat te doen dan met een logo, dat, ondanks de schijn,

door: Easy Branches Team

 • Jun 06 2022
 • 54
 • 3949 Views
Beste logo's voor inspiratie

Samen met de oprichting van een bedrijf, we geconfronteerd met het probleem van de erkenning van het bedrijf, die zo snel mogelijk in de concurrentie moet verschijnen. Er is geen betere manier om dat te doen dan met een logo, dat, ondanks de schijn, vaak over het hoofd wordt gezien door beginnende ondernemers. Is het echt nodig om een bedrijfslogo te hebben? Hoe moet een professioneel ontwerp eruit zien en kun je het zelf maken?

De ontwikkeling van het logo kan worden toevertrouwd aan logo design tool Turbologo.

Wat is het verschil tussen een logo en een logo?

Het probleem met naamgeving kan ons een aantal problemen veroorzaken omdat beide namen vaak door elkaar worden gebruikt. Het logo is een grafische weergave van een symbool en de naam van een bedrijf of organisatie, die wordt gebruikt op gedrukte materialen, advertenties, gebouwen, voertuigen, en andere items met betrekking tot de visuele identificatie van het bedrijf. Het kan een zegelteken, logo of bedrijfslogan bevatten. Een signet is een grafisch symbool van een bedrijf, een logo is een grafische weergave van de naam van een bedrijf en een bedrijfslogan is een aanvullende tekst die meestal suggereert een bedrijfsprofiel of zijn waarden overbrengt.

Waarom is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de bovenstaande termen? Bij het plaatsen van een bestelling bij een professionele grafisch ontwerper of het ontwerpen van uw bedrijfslogo moet u precies weten uit welke elementen het moet bestaan. Natuurlijk kan het ook een standalone signet of logo zijn, maar meestal moet hun samenstelling goed doordacht zijn.

Is een bedrijfslogo nodig?

Veel ondernemers stellen zich deze vraag. Aan het begin van het bedrijfspad proberen we geld te besparen en zorgen we alleen voor de belangrijkste dingen zoals het kopen van een bedrijfsstempel. We kunnen het logo echter niet overslaan, wat het succes van het bedrijf aanzienlijk beïnvloedt en klanten aanmoedigt of ontmoedigt om te kopen. Immers, het juiste beeld wordt gebouwd in veel gebieden op hetzelfde moment – het is niet alleen het juiste hoofdkantoor, website, of team van goede mensen. Als we niet herkenbaar zijn, zullen we snel verdwalen in het doolhof van andere, soortgelijke bedrijven.

Een professioneel logo creëert het imago van het bedrijf

Het bepaalt of een potentiële klant zich het bedrijf positief of negatief herinnert tijdens het eerste contact. Een goed ontworpen logo moet niet alleen de basis bedrijfsprofiel weerspiegelen (of suggereren), maar ook de juiste emoties over te brengen, principes, of waarden die heersen in het bedrijf. Het is de moeite waard om te kijken naar logo ' s van bekende merken die ze zijn ontworpen om te laten zien:

 • Agressiviteit;
 • Veiligheid;
 • Lichtheid;
 • Vrolijkheid.

Ze werken vaak onbewust aan ons omdat we zelden tijd hebben om hun verborgen betekenis te analyseren.

Bedrijfslogo ' s helpen klantbetrokkenheid en loyaliteit te winnen

Als we een passend symbool en logo voor ons merk maken en ze dan correct en vaak gebruiken, wordt het Permanent gedenkwaardig. Het is vaak het geval dat met de naam van een bepaald bedrijf we associëren de kleuren van het logo, het uiterlijk, en vervolgens de producten of diensten aangeboden. De meesten van ons zijn visuele leerlingen die zich zelfs de eenvoudigste tekens beter herinneren dan ingewikkelde namen. Trouwens, we hebben de neiging om terug te keren naar onze favoriete merken, die misschien niet per se de beste zijn, maar ze zijn bekend voor ons en we zijn onbewust gehecht aan hen.

Het logo is een geweldige marketing tool

We kunnen het gebruiken op visitekaartjes, folders of op de website, waardoor het door potentiële klanten sneller wordt onthouden. Goed, een ontworpen logo kan zelfs uitgegroeid tot een van de belangrijkste redenen voor de verkoop van bepaalde diensten of producten. Natuurlijk gebeurt dat in het geval van grote bedrijven, maar we moeten de effectiviteit ervan niet onderschatten. Niet alleen producten, maar ook beroemde acteurs, sporters, bloggers of Beroemdheden kunnen worden geassocieerd met een logo.

Logo trekt de aandacht van klanten

Als onze producten of diensten zijn gemarkeerd met het, een potentiële klant zal ons gemakkelijker te vinden onder honderden soortgelijke merken. Wanneer onze concurrenten een zwak logo hebben of het helemaal niet hebben, krijgen we de aandacht van klanten in het begin, die wordt aangetrokken door een interessante grafische vorm of typografie.

Het bedrijfslogo is een standaard

Tot slot het voor de hand liggende – een bedrijfslogo is standaard en beïnvloedt of we zullen worden gezien als een professional of een amateur in ons vakgebied. Hoewel het" slechts " een merk is dat onnodig lijkt, is het in de wereld van merken een bepalende factor voor onze aanpak. Als we de consument begrijpen en hem een gemakkelijke herkenning, de juiste esthetische ervaring of het karakter van ons bedrijf willen bieden, dan moeten we er vroeg of laat voor zorgen.

Hoe moet een professioneel bedrijfslogo eruit zien?

Of u nu een professionele grafisch ontwerper gebruikt of het logo zelf ontwerpt, u moet weten wat de kracht van het logo is en hoe het moet worden ontworpen. Hier zijn 4 kenmerken van een effectief bedrijfslogo:

 • Duidelijk;
 • Onderscheidend en zinvol;
 • Origineel;
 • Nuttig.

Logo ideeën

Logo van Muhammad Aslam

Logo van Marcin Wozniak

Logo van Sasha Cko

Logo van craftoxa


Logo van craftoxa

Logo van Wesley Marc Bancroft ᴡᴍʙᴄᴏ

Conclusie

Een bedrijfslogo is niet alleen noodzakelijk, maar zelfs essentieel bij het starten van een bedrijf en het opbouwen van het imago van uw bedrijf. Houd er rekening mee dat het niet alleen in digitale vorm hoeft te zijn, maar het is ook te vinden op een bedrijfstempel. Zeer modieus en origineel zijn logo ' s in Postzegels, die niet alleen kunnen worden gebruikt om producten te markeren, maar ook om dank u kaarten voor klanten of geschenken zoals vakantie te maken.


Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches