Karel Van Eetvelt, de voormalige Unizo-topman en huidige ceo van bankenfederatie Febelfin, wordt de nieuwe ceo van voetbalclub Anderlecht. Wouter Van
Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht
Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht
  • 2020-01-14 12:25:08 10 dag geleden
  • keer bekeken 4,778
56
gedeelde

Karel Van Eetvelt, de voormalige Unizo-topman en huidige ceo van bankenfederatie Febelfin, wordt de nieuwe ceo van voetbalclub Anderlecht. Wouter Vandenhaute zal sportief adviseur worden.

Anderlecht beleeft een sportieve maar ook een financiële crisis. Om orde op zaken te stellen zal Marc Coucke nieuwe mensen aantrekken. Het gaat in de eerste plaats om Wouter Vandenhaute en Karel Van Eetvelt. Vandenhaute is de voormalige topman van Woestijnvis, maar organiseert ook grote wielerwedstrijden zoals de Ronde Van Vlaanderen. Sindskort heeft hij ook het makelaarsbedrijf Lets Play. Met al zijn kennis van sport zal Vandenhaute sportief adviseur worden.

Daarnaast komt ook Karel Van Eetvelt RSCA versterken. De voormalige Unizo-topman en huidige ceo van bankenfederatie Febelfin kondigde zijn afscheid aan bij Febelfin, maar terwijl iedereen dacht dat hij in de politiek zou stappen wordt de voormalig topman van Unizo ceo van Anderlecht. Hij gaat er vanaf 1 april aan de slag en moet voor financiële orde zorgen. 

Raad van bestuur 

Daarnaast treden ook wielermanager Patrick Lefevre en burgemeester van Brussel Philippe Close (PS) toe tot de raad van bestuur van RSCA. 

'Met deze beslissingen willen we de operationele werking en de strategische positie van de club versterken om Anderlecht opnieuw slagvaardiger en daadkrachtiger te maken', zo duidt voorzitter Marc Coucke deze structurele wijziging.

Wat denk je van dit verhaal?
Karel Van Eetvelt wordt ceo van Anderlecht

Gijs Van Vaerenbergh hertekent fietsroute langs Brussels kanaal

Gijs Van Vaerenbergh hertekent fietsroute langs Brussels kanaal

Het ontwerpbureau Gijs Van Vaerenbergh, bekend van de ‘doorkijkkerk’ in Borgloon, gaat Brussel nog aantrekkelijker maken voor fietsers en wandelaars.

Het ontwerpbureau Gijs Van Vaerenbergh heeft officieel de opdracht gekregen van de Brusselse regering om drie nieuwe verbindingen voor fietsers en wandelaars te ontwerpen onder de Van Praet, Jules de Trooz en Sainctelettebrug. Dat maakt Brussels staatssecretaris voor Stedenbouw Pascal Smet (SP.A-one.brussels) dinsdag bekend.

De fietsroute langs het kanaal in de Brusselse Noordwijk wordt gezien als een van de drukste fietsroutes van de hoofdstad, en de nieuwe verbindingen moeten ervoor zorgen dat de duizenden fietsers zich elke dag nog sneller en veiliger door de stad kunnen verplaatsen, aldus de staatssecretaris.

De keuze van de jury viel op het ontwerp van Van Vaerenbergh, omdat het sterk de nadruk legt op een natuurlijke inplanting van de wandel- en fietsverbindingen in de publieke ruimte van de bewuste bruggen, klinkt het. Via hellende vlakken worden de kades van het kanaal geleidelijk verlaagd en verbreed ter hoogte van de drie bruggen. Langs het water plooit de publieke ruimte naar beneden en worden er vlotte doorgangen gecreëerd onder de bruggen.

De drie projecten zullen samen naar verwachting rond de vijf miljoen euro kosten, waarvan ongeveer een derde daarvan wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

'Als er geen spanningen in Iran waren, dan leefden die Canadezen nog'

'Als er geen spanningen in Iran waren, dan leefden die Canadezen nog'

De Canadese premier Justin Trudeau heeft in een interview gezegd dat de Canadezen die omkwamen in de vliegtuigcrash in Iran 'thuis in Canada zouden zitten, als er geen spanningen zouden zijn'. Daarmee wijst hij met de vinger naar de VS. Bekijk de uitspraak in de video hierboven.

Vlucht PS752 werd vorige week woensdag neergehaald door Iraans afweergeschut. Het leger heeft toegegeven dat het vliegtuig per ongeluk geraakt werd. De crash kostte het leven aan alle 176 inzittenden, onder wie 57 Canadezen.

 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures