De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig
De jeugd van tegenwoordig
  • 2020-01-13 21:25:13 10 dag geleden
  • keer bekeken 4,528
38
gedeelde

Het leek ons een goed idee, voor we het programma hadden gezien: tien jongeren volgen tijdens de laatste maanden van de middelbare school. Dat is de tijd waarin je enkele van de belangrijkste beslissingen ...

Wat denk je van dit verhaal?
De jeugd van tegenwoordig

VS zetten twintigtal Saoedische militairen land uit

VS zetten twintigtal Saoedische militairen land uit

Eenentwintig Saoedische militairen die in de VS in opleiding zijn worden teruggestuurd naar huis, nadat er op hun sociale media anti-Amerikaanse, jihadistische en pedofiele inhoud werd ontdekt. De zaak kwam aan het licht in de marge van een schietpartij op een legerbasis.

Dat heeft de Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr maandag aangekondigd. De ontdekking gebeurde in het kader van het onderzoek dat werd geopend na de schietpartij van 6 december op de Amerikaanse legerbasis Pensacola in Florida. De 21-jarige Mohammed Alshamrani opende in een klaslokaal op de legerbasis het vuur, waarbij drie mensen omkwamen en acht mensen gewond raakten. Hij was lid van de Saoedische luchtmacht en was op de luchtmachtbasis in Florida voor een opleiding. Hij werd na de feiten door de politie doodgeschoten.

De federale politie vond geen enkel bewijs dat de 21 Saoedi’s met Alshamrani samenwerkten, of weet hadden van zijn plannen. Volgens CNN zouden sommigen wel banden hebben met extremistische organisaties, en worden een aantal van hen ervan beschuldigd kinderporno te bezitten.

De schutter had volgens minister Barr terroristische motieven. De Saoedische regering heeft gezegd haar volledige medewerking te verlenen aan het onderzoek.

Facebook en Google beslissen mee over jury euthanasieproces

Facebook en Google beslissen mee over jury euthanasieproces

Wat kandidaat-juryleden op het web prijs-geven, kan bepalen of ze geweerd worden uit de jury van het euthanasieproces in Gent. Advocaat Walter Van Steenbrugge wil devote katholieken uitsluiten.

Minstens zestig mensen uit Oost-Vlaanderen zijn opgeroepen om vandaag te verschijnen voor het hof van assisen in Gent. Ze moeten zich daar melden als kandidaat-jurylid in de ­euthanasiezaak waarbij ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures