Geen traditionele catwalk voor Prada: voor de mannenmodeweek in Milaan ontwierp AMO, de designstudio van het architectenbureau van Rem Koolhaas, een
Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad
Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad
  • 2020-01-13 15:25:03 10 dag geleden
  • keer bekeken 2,710
37
gedeelde

Wat denk je van dit verhaal?
Prada stuurt de carrièreman goed gekleed op pad

En Duitsland? Dat had nooit zoveel geld op overschot

En Duitsland? Dat had nooit zoveel geld op overschot

Geen ‘schwarze null’, maar een felgroene nul. Ondanks een sputterende economie boekte de Duitse regering in 2019 een recordoverschot op de begroting.

Het is een U-bocht die kan tellen. ‘De vette jaren zijn voorbij’, waarschuwde de Duitse minister van Financiën, Olaf Scholz, begin dit jaar nog. Maar niets daarvan. Duitsland blijft erg zuinig met overheidsuitgaven. En dat toont zich in de cijfers. De regering gaf vorig jaar ruim 19 miljard euro minder uit dan er binnenkwam, meldt het persagentschap Reuters. Daardoor kan de Duitse overheid uitpakken met een recordoverschot op de begroting. Het gaat om het grootste overschot sinds de hereniging in de jaren negentig.

Lage rente

De oorzaken daarvoor zijn divers. Hogere belastinginkomsten en de extreem lage rente, zijn een belangrijk deel van de verklaring. Bovendien werden een aantal speciale Duitse hulpfondsen, zoals dat voor het integreren van migranten, in 2019 niet helemaal uitgeput. Waardoor er extra geld overbleef in kas. ‘We hebben een beetje geluk gehad’, geeft minister van Financiën, Olaf Scholz, toe op de website van het Duitse zakenkrant Handelsblatt.

Het zuinige Duitse begrotingsbeleid is nochtans controversieel. Internationale instanties als het IMF hebben in het verleden vaak gewaarschuwd dat die zuinigheid in Duitsland is doorgeslagen. Aan zaken als internet, wegeninfrastructuur en het leger mag Duitsland best wat meer uitgeven, luidt de kritiek.

Veel weerstand

Maar de weerstand daartegen in Duitsland blijft groot: ‘Het forse begrotingsoverschot van de Bundesregering toont dat we geen nieuwe schulden nodig hebben om de uitgaven van de staat te financieren. Deze discussie gaat aan de werkelijkheid voorbij’, reageerde vandaag Eckhardt Rehberg, woordvoerder van de regeringspartij van Angela Merkel (CDU/CSU) op de website van de zakenkrant Handelsblatt.

In Australië regent het wortelen en zoete aardappelen

In Australië regent het wortelen en zoete aardappelen

Het was een opmerkelijk gezicht afgelopen weekend in de Australische provincie New South Wales: meer dan twee ton aan groenten werd er vanuit helikopters naar beneden gegooid. Het doel? De overgebleven kwaststaartrotskangoeroes eten geven.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures