Denver heeft zondagavond de topaffiche in de NBA tegen de LA Clippers gewonnen. De Nuggets trokken in hun Pepsi Center met 114-104 aan het langste ei
Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af
Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af
  • 2020-01-13 08:25:13 11 dag geleden
  • keer bekeken 4,987
27
gedeelde

Denver heeft zondagavond de topaffiche in de NBA tegen de LA Clippers gewonnen. De Nuggets trokken in hun Pepsi Center met 114-104 aan het langste eind.

De Serviër Nikola Jokic was bij de thuisploeg goed voor 20 punten en 15 rebounds. Bezoeker Kawhi Leonard kroonde zich met 30 punten tot topschutter van de partij.

Dankzij de zege wipt Denver naar de tweede plaats in de Western Conference. Achter de autoritaire leider LA Lakers (32-7) ligt alles wel op een zakdoek. Denver en Utah, dat onder impuls van Bojan Bogdanovic (31 ptn) met 116-127 won in Washington, tellen allebei 27 zeges en 12 nederlagen. Houston is vierde met een overwinning minder (26-12). Dan volgen de Clippers (27-13) en Dallas (24-15).

In de Eastern Conference genoot de top twee, Milwaukee en Boston, van een rustdag. Miami, derde in de stand, ging met 124-121 onderuit in New York. Ook nummer vier, kampioen Toronto, verloor met 104-105 van San Antonio. (belga)

Wat denk je van dit verhaal?
Topper in NBA: Denver houdt voor eigen publiek Clippers af

Drama voor Italiaans toptalent, EK wordt een race tegen de klok voor Romeinse middenvelder

Drama voor Italiaans toptalent, EK wordt een race tegen de klok voor Romeinse middenvelder

Slecht nieuws voor AS Roma en het nationale elftal van Italië. Middenvelder Nicolo Zaniolo viel zondag in de voor eigen publiek verloren topper tegen Juventus (1-2, red) uit met een zware knieblessure. Zijn herstel wordt op een half jaar geschat waardoor het EK zo goed als onhaalbaar wordt geacht.

Het onheil geschiedde halfweg de eerste helft. De vaardige middenvelder ging het duel aan met het Frans-Nederlandse duo Rabiot-de Ligt. Een eerder onschuldig duel, zo leek, maar de lichaamstaal van de Italiaan liet meteen vermoeden dat het om een ernstige blessure ging.

Meteen na de wedstrijd raakte bekend dat Zaniolo de voorste kruisband van zijn rechterknie had gescheurd, gepaard gaande met een meniscusletsel. Zowel voor Zaniolo, AS Roma als het Italiaanse nationale elftal betekent deze blessure een serieuze streep door de rekening. De jonge strateeg had zich in geen tijd opgeworpen tot een leidende figuur bij zowel zijn club als het Italiaanse elftal.

Zaniolo zelf liet via Instagram weten dat hij sterker dan voordien zal terugkeren. Maar of dat al op het eindtoernooi van het EK zal zijn, wordt sterk in twijfel getrokken.

Een revolutionair plan: dieren die mensen betalen om voor hen te zorgen

Een revolutionair plan: dieren die mensen betalen om voor hen te zorgen

Volgens planetair filosoof Jonathan Ledgard kan zowel het probleem van de bedreigde biodiversiteit, als het probleem van armoede, met zijn plan worden opgelost.
 

 

De armste mensen op aarde wonen vaak op plekken met de meeste biodiversiteit. Ledgard stelt voor dat we een abonnement nemen op de planeet. Het geld dat daarmee wordt opgehaald, komt terecht in de portefeuilles van dieren. Die kunnen daarmee arme mensen in hun omgeving betalen om hen te beschermen. Journalist Kasper Goethals sprak met hem. 'Een van de meest briljante mensen die ik ooit ontmoet heb.'

Meer weten

Lees hier het artikel van Kasper Goethals over Jonathan Ledgard

Reageer

Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail dsaudio@standaard.be

Credits

Journalist Kasper Goethals | Host Alexander Lippeveld | Redactie Anna Korterink, Fien Dillen | Audioproductie Pieter Schrevens | Muziek Brecht Plasschaert | Eindredactie Anna Korterink | Chef Audio Wouter Van Driessche

Over deze podcast

Journalistiek om naar te luisteren. Dat is dSAudio. Van maandag tot vrijdag praat een journalist van De Standaard u elke dag een twintigtal minuten bij over een actuele kwestie. Om te beluisteren wanneer lezen geen optie is.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures