https://youtu.be/IR9oUslVKnI Wat Doet Zout met jouw Gezondheid Gezondheidstips
"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"
"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"
  • 2020-01-13 01:05:07 7 dag geleden
  • keer bekeken 3,554
32
gedeelde
https://youtu.be/IR9oUslVKnI "Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

Wat denk je van dit verhaal?
"Wat Doet Zout met jouw Gezondheid" "Gezondheidstips"

Ronald Koeman slaat aanbod van FC Barcelona af, Oranje haalt opgelucht adem

Ronald Koeman slaat aanbod van FC Barcelona af, Oranje haalt opgelucht adem

Ronald Koeman heeft een aanbod van FC Barcelona om per direct trainer te worden afgeslagen. Dat heeft de Nederlandse bondscoach zondag bevestigd tegenover de Nederlandse openbare omroep NOS.

De 56-jarige Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit graag bij FC Barcelona, waar hij tussen 1989 en 1995 speelde, aan de slag zou willen gaan als hoofdtrainer. De bondscoach heeft ook een clausule in zijn contract opgenomen dat hij naar Barça mag vertrekken als de Spaanse topclub zich zou melden. Een tussentijdse overgang, met het EK in aantocht, ziet Koeman echter niet zitten.

Spaanse media melden dat FC Barcelona afscheid wil nemen van de huidige trainer, Ernesto Valverde. Xavi Hernández was in beeld als opvolger, maar een gesprek met de oud-speler van de club zou op niets zijn uitgelopen. Hij zou minstens tot de zomer bij het Qatarese Al-Sadd willen blijven.

FC Barcelona werd deze week in de halve finales van de Spaanse Supercup uitgeschakeld door Atlético Madrid.

Toon Aerts gaat in de aanloop naar het WK op stage in ... Tremelo

Toon Aerts gaat in de aanloop naar het WK op stage in ... Tremelo

Toon Aerts kent een speciale voorbereiding op het WK. Hij trekt niet naar Spanje, maar blijft in eigen land. Meer bepaald in... Baal.

LEES OOK. Toon Aerts neemt Eli Iserbyt schouderduw kwalijk: “Dit had Laurens niet nodig om te winnen”

Toon Aerts last geen stage in Spanje in om zich voor te bereiden op het WK, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Mathieu van der Poel die er bijna twee weken verblijft (en past voor de Wereldbeker in Nommay, red.). “Ik trek wel nog op ploegstage naar SN Logies (de vakantiewoning van teammanager Sven Nys in Tremelo, vlakbij het Sven Nys Cycling Center en de Balenberg, red.). We verblijven er drie dagen met de ploeg en kunnen er samen in groep trainen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Dat is wel leuk om samen op pad te zijn en ook een goede voorbereiding met het oog op het WK.”

De stage loopt van 20 tot en met 23 januari. “Er is een masseur aanwezig, een mecanicien, er wordt voor ons gekookt. Dat zijn allemaal voordelen voor een crosser”, gaat hij verder. “Je moet maar met één ding bezig zijn: fietsen. Het zijn kleine dingen die je als renner toch wat extra procentjes beter maken.”

Nog een paar dagen later volgt er vervolgens de stage met de nationale ploeg. Net zoals vorig jaar vindt die plaats op zaterdag, daags voor de slotwedstrijd van de Werelbeker in het Nederlandse Hoogerheide op 26 januari. “Het gaat om één dag, maar dat is ook altijd wel handig. Het gaat minder om de training, maar meer dat gevoel dat we allemaal nog eens samen zijn met de andere WK-geselecteerden, een weekje vooraf aan het WK en we daar al eens de violen gelijk stemmen”, eindigt hij.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures