Cameron Meyer (Mitchelton-Scott) heeft zich zondag voor het eerst in zijn carrière tot Australisch kampioen op de weg gekroond. Hij versnelde net voo
Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

Cameron Meyer verovert Australische wegtitel
Cameron Meyer verovert Australische wegtitel
  • 2020-01-12 09:25:07 12 dag geleden
  • keer bekeken 3,337
34
gedeelde

Cameron Meyer (Mitchelton-Scott) heeft zich zondag voor het eerst in zijn carrière tot Australisch kampioen op de weg gekroond. Hij versnelde net voor de slotklim en kwam na een wedstrijd over 185,6 km alleen aan in Buninyong (Victoria).

Lucas Hamilton finishte op iets minder dan een minuut als tweede en maakte het succes van Mitchelton-Scott compleet. Marcus Culey (Team Sapura Cycling) vervolledigde het podium.

De 32-jarige Meyer was er op het Australische kampioenschap al vaak dichtbij, hij won zilver in 2016 en brons in 2019, maar moest tot zondag wachten voor een eerste titel. “Mijn broer (Travis, red) won het, een van mijn beste vrienden Luke Durbridge deed het, en ik wilde het ook zo graag. Nu kan ik met trots zeggen dat ik het groen-gouden shirt zal dragen in Europa”, reageerde een tevreden Meyer.

Eerder deze week verraste Luke Durbridge, ploegmaat van Meyer, in de tijdrit wereldkampioen Rohan Dennis (INEOS).

Wat denk je van dit verhaal?
Cameron Meyer verovert Australische wegtitel

De kleren maken de man, Netflix maakt de mode

De kleren maken de man, Netflix maakt de mode

De kleren maken de man, dat weet u. De vrouw eigenlijk ook. Maar wat maakt de mode? Televisieseries, al jarenlang. In de video hierboven ziet u hoe Netflix, HBO en co. dat meer dan ooit doen.
Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

De Britse koningin Elizabeth II heeft maandag een vergadering belegd met prins Harry. Ze wil een uitweg zoeken voor de crisis in de koninklijke familie nu de prins en zijn echtgenote Meghan Markle aankondigden dat ze een stap terugzetten als vooraanstaande royals.

Dat is op basis van bronnen binnen Buckingham Palace uitgelekt in de Britse pers.

Harry’s vader kroonprins Charles zou ook aanwezig zijn, net als zijn broer prins William. Ze komen bijeen in het koninklijk domein Sandringham. Meghan, inmiddels vertrokken naar Canada, zal de vergadering telefonisch bijwonen. Volgens de BBC zijn er geen aanwijzingen dat ze er een oplossing zullen vinden.

De royals zullen het onder meer hebben over de dotatie van Charles aan zijn zoon - de kroonprins betaalt jaarlijks zijn zonen voor hun officiële taken - de koninklijke titels en over welke commerciële transacties in de toekomst toegestaan zullen zijn voor het koppel, meldt de krant Sunday Times.

De 93-jarige queen heeft volgens de Britse pers haar familie gevraagd een ‘oplossing’ te vinden voor de crisis. De hertog en hertogin van Sussex kondigden woensdag aan dat ze zich in Noord-Amerika wilden vestigen en er financieel onafhankelijk wilden leven.

Harry, Meghan en zoon Archie waren tijdens de kerstperiode in Canada. De echtgenote van Harry is inmiddels al teruggekeerd naar Canada. Het koppel bracht er een langere vakantie door nadat ze kritiek hadden geuit op de Britse pers.

Aanvankelijk waren de tabloids in de wolken over de Amerikaans actrice, maar die houding sloeg uiteindelijk helemaal om. Als zesde in de rij voor de troonsopvolging heeft prins Harry een serie klachten ingediend tegen de Daily Mail en The Sun wegens schending van zijn privacy.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures