De Britse koningin Elizabeth II heeft maandag een vergadering belegd met prins Harry. Ze wil een uitweg zoeken voor de crisis in de koninklijke famil
Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry
Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry
  • 2020-01-12 07:25:07 8 dag geleden
  • keer bekeken 2,986
36
gedeelde

De Britse koningin Elizabeth II heeft maandag een vergadering belegd met prins Harry. Ze wil een uitweg zoeken voor de crisis in de koninklijke familie nu de prins en zijn echtgenote Meghan Markle aankondigden dat ze een stap terugzetten als vooraanstaande royals.

Dat is op basis van bronnen binnen Buckingham Palace uitgelekt in de Britse pers.

Harry’s vader kroonprins Charles zou ook aanwezig zijn, net als zijn broer prins William. Ze komen bijeen in het koninklijk domein Sandringham. Meghan, inmiddels vertrokken naar Canada, zal de vergadering telefonisch bijwonen. Volgens de BBC zijn er geen aanwijzingen dat ze er een oplossing zullen vinden.

De royals zullen het onder meer hebben over de dotatie van Charles aan zijn zoon - de kroonprins betaalt jaarlijks zijn zonen voor hun officiële taken - de koninklijke titels en over welke commerciële transacties in de toekomst toegestaan zullen zijn voor het koppel, meldt de krant Sunday Times.

De 93-jarige queen heeft volgens de Britse pers haar familie gevraagd een ‘oplossing’ te vinden voor de crisis. De hertog en hertogin van Sussex kondigden woensdag aan dat ze zich in Noord-Amerika wilden vestigen en er financieel onafhankelijk wilden leven.

Harry, Meghan en zoon Archie waren tijdens de kerstperiode in Canada. De echtgenote van Harry is inmiddels al teruggekeerd naar Canada. Het koppel bracht er een langere vakantie door nadat ze kritiek hadden geuit op de Britse pers.

Aanvankelijk waren de tabloids in de wolken over de Amerikaans actrice, maar die houding sloeg uiteindelijk helemaal om. Als zesde in de rij voor de troonsopvolging heeft prins Harry een serie klachten ingediend tegen de Daily Mail en The Sun wegens schending van zijn privacy.

Wat denk je van dit verhaal?
Queen plant ‘crisisoverleg’ met prins Harry

Malta heeft nieuwe premier

Malta heeft nieuwe premier

In Malta is Robert Abela verkozen als de nieuwe leider van de regerende Arbeiderspartij. Hij wordt meteen ook de nieuwe premier van het land en zal huidig eerste minister Joseph Muscat vervangen. Die moest aftreden door het onderzoek naar de moord op journaliste Daphne Caruana Galizia.

Dat heeft de partij zondagochtend aangekondigd. Abela, die ongeveer 8 procent meer stemmen wist te verzamelen dan zijn rivaal Chris Fearne, zal maandag worden beëdigd als premier.

Muscat bevestigde begin december al dat hij in januari zou opstappen eens zijn partij een nieuwe leider had gekozen. Hij was onder druk komen te staan omdat regeringsleden uit zijn naaste omgeving werden gelinkt aan het onderzoek naar de moord op de journaliste.

Critici beschuldigden de regering er onder meer van het onderzoek naar de moord te hebben vertraagd of zelfs te hebben verhinderd.

Caruana Galizia werd op 16 oktober 2017 bij een bomaanslag op haar auto vermoord. De toen 53-jarige journaliste had onder meer onderzoek gedaan naar corruptie bij de regering en zakenlui op Malta.

Hoe leer ik slapen als een roos?

Hoe leer ik slapen als een roos?

Helpt een slaapmutsje? Of een warm bad? Schaapjes tellen misschien? Eén op twee Vlamingen kampt met slaapproblemen. Psycholoog en slaapexpert Annelies Smolders ontwikkelde een online slaaptraining, schreef het boek 'Start to sleep' en geeft in deze video inzichten en tips voor een betere nachtrust.
MEER EXPERTENVIDEO'S

Waarom kom ik moe thuis van vakantie?

 


Hoe pak ik mijn alcoholgebruik aan?

 
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures