Zien we F1-wereldkampioen Lewis Hamilton de komende jaren een overstap van Mercedes naar Ferrari maken?
"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"
"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"
  • 2020-01-11 17:25:09 12 dag geleden
  • keer bekeken 3,711
44
gedeelde
Zien we F1-wereldkampioen Lewis Hamilton de komende jaren een overstap van Mercedes naar Ferrari maken?

Ondanks de vele geruchten of speculaties van de voorbije maanden zal Lewis Hamilton volgens voormalig F1-piloot David Coulthard geen overstap van Mercedes naar Ferrari maken.

"Ik heb nooit het gevoel dat hij Mercedes gaat verlaten voor een ander team," vertelde Coulthard tegenover 'Reuters' op de 'Autosport International Show'.

"Ik ben er zeker van dat hij met Ferrari praat ... maar hij heeft bijna altijd met Mercedes gereden. Waarom zou hij weg gaan?"

Volgens Coulthard voelt Hamilton zich enorm goed bij Mercedes en zou hij zijn levensstijl mogelijk moeten aanpassen indien hij de overstap naar Ferrari zou maken.

"Sommigen willen een Europese 'twist' in hun leven maar ik denk dat Lewis best tevreden is en zich goed voelt in Amerika en Groot-Brittannië. Amerika als 'speeltuin', Groot-Brittannië voor het racen."

"Ik denk niet dat hij dat knuffelachtige en emotionele wil dat verbonden is aan een overstap naar Ferrari. Ik denk ook niet dat hij van kleins af aan van Ferrari droomt. Dus waarom zou hij het doen? Het geld? Hij heeft meer dan genoeg geld."

"Ik denk dan ook dat hij gewoon nog enkele jaren voor Mercedes zal rijden," besloot Coulthard.

Na de contractverlenging van Max Verstappen bij Red Bull zou het 'Silly Season' voor het F1-seizoen 2021 zo wel eens op een sisser kunnen uitdraaien.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Wat denk je van dit verhaal?
"Waarom zou Lewis Hamilton naar Ferrari gaan?"

Thibau Nys maakt favorietenrol waar en wordt 25 jaar na papa Sven Belgisch kampioen bij de junioren

Thibau Nys maakt favorietenrol waar en wordt 25 jaar na papa Sven Belgisch kampioen bij de junioren

Thibau Nys heeft zijn favorietenrol op het BK veldrijden voor junioren waargemaakt. De Europees kampioen reed solo naar zijn derde Belgische titel bij de jeugd, Lennert Belmans en Emiel Verstrynge mochten mee op het podium aan het strand van Sint-Anneke. De 17-jarige Brabander naar de zege en zo pakte hij zijn eerste Belgische titel bij de junioren, exact 25 jaar na zijn vader Sven Nys in 1995.

Het was Jetze Van Campenhout die als eerste het veld indraaide. Hij werd achternagezeten door Europees kampioen Thibau Nys, Victor Van De Putte, Emiel Verstrynge, Lennert Belmans en Mathis Avondts. Ward Huybs, een van de favorieten voor de titel, miste zijn start echter compleet. Al vrij vlug vormde zich een kopgroep met vijf renners. Daar maakten Lennert Belmans, Thibau Nys, Jetze Van Campenhout, Victor Van De Putte en Emiel Verstrynge deel van uit. 

In de zandstrook nam Thibau Nys de koppositie in. Enkel Belmans was bij machte de Europese kampioen te volgen. Dit tweetal stoof ook met een geringe voorsprong een eerste keer het ponton op. Achter hen hadden Verstrynge en Van De Putte de handen in elkaar geslagen. Nys en Belmans bleven fiks doorgeven en slaagden erin hun voorsprong uit te bouwen. Ward Huybs van zijn kant was bezig aan een felle remonte. Bij het ingaan van de derde ronde reden Lennert Belmans en Thibau Nys acht seconden voor Emiel Verstrynge. Ploegmakkers Ward Huybs en Victor Van De Putte streden voor de vierde plaats. 

Over halfcross verdapperde Nys opnieuw. Belmans moest een kloofje laten en meteen ging 'de zoon van' door. Met nog twee ronden voor de boeg had Nys reeds een voorsprong van elf seconden op Belmans bijeen gereden. Verstrynge bezette plaats drie op 25 seconden van de eenzame leider. Ward Huybs was ondertussen opgeklommen naar plaats vier. Dit met een achterstand van 33 seconden. In die bezetting trokken de renners ook de slotronde in. Het bleef hard tegen onzacht, maar aan de posities zou niets meer wijzigen waardoor Nys het haalde voor Belmans en Verstrynge. Aan de streep had hij een voorsprong van 14 seconden op Lennert Belmans. Emiel Verstrynge werd derde, op 26 seconden van de winnaar. 

 

 

Voor Thibau Nys was het al de zestiende zege van het seizoen, na de Jingle Cross, Trek Cup, GP Pelt, Gieten, Bern, Gavere, het Europees Kampioenschap, Tabor, Koksijde, Kortrijk, Zonhoven, Namen, Heusden-Zolder, Diegem en de GP Sven Nys. Op de erelijst van het BK voor junioren volgt hij Ryan Cortjens op. 

Thibau Nys: "Op naar het WK"

Thibau Nys kreeg zijn titel niet cadeau. "Het was loodzwaar", pufte hij. "Nog maar eens het bewijs dat je een kampioenschap niet cadeau krijgt. Ik heb dit seizoen veel crossen relatief makkelijk gewonnen, maar vandaag was het een strijd van de eerste tot de laatste ronde; Zowel met het parcours als de tegenstanders. Het was echt zwaar. Ik had het bij de snelle ronden van Belmans moeilijk om erbij te blijven. Overnemen zat er even niet in. Ik moest ook enkele keren terugkomen in een zandpassage. Ik kwam toch steeds meer in koers en nam ze uiteindelijk in handen. Ik kon stelselmatig wegrijden. Dit is een nieuwe missie die volbracht werd. Nu op naar het WK."

Sven Nys: "Thibau kreeg het niet cadeau"

Sven Nys was een tevreden vader na zijn zestiende (!) zege van het seizoen. "Thibau heeft het niet cadeau gekregen vandaag, want Lennert Belmans was sterk. Hij heeft het Thibau zo moeilijk mogelijk gemaakt, wat je moet doen. Want naar de finish rijden met hem is gevaarlijk spel. Het was echter niet nodig aangezien Thibau in de derde ronde de koers in handen nam. Hij sloeg een kloofje, maakte weinig fouten en bouwde zijn kleine kloofje stelselmatig uit."

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Een van de populairste Waalse tv-gezichten, ex-Miss België Julie Taton, heeft beslist om tv-zender RTL-TVI te verlaten. ‘Het is tijd voor nieuwe projecten.’

Iets in de media doen, daar zeggen veel Miss België-kandidates van te dromen. Julie Taton deed het: het Waalse model kreeg na haar verkiezing in 2003 een job aangeboden bij de commerciële tv-zender RTL-TVI. Daar groeide ze uit tot een van de populairste tv-gezichten.

Maar na 17 jaar houdt ze het voor bekeken, meldt de zender. ‘Julie Taton heeft beslist om ons te verlaten’, klinkt het in La dernière heure. ‘Het is niet uitgesloten dat we ooit nog met haar zullen samenwerken, maar dat zal op lange termijn zijn. Julie heeft veel activiteiten en haar vertrek komt dus niet als een verrassing voor ons.’

Taton zegt dat ze zich wil focussen op nieuwe projecten. ‘Die komen er heel binnenkort aan’, zegt ze. Waar het precies om gaat, is nog niet duidelijk

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures