De ‘gestolen’ regenvest en racebril van Mathieu van der Poel zijn terecht. Een buurtbewoner uit Schilde herkende de spullen van de wereldkampioen vel
‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht
‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht
  • 2019-11-08 20:25:07 27 dag geleden
  • keer bekeken 3,438
33
gedeelde

De ‘gestolen’ regenvest en racebril van Mathieu van der Poel zijn terecht. Een buurtbewoner uit Schilde herkende de spullen van de wereldkampioen veldrijden in handen van een passerende jogger.

Schildenaar Walter Van Loon, de ‘dader’’, legde het hele verhaal uit aan Gazet van Antwerpen. De man zag Mathieu van der Poel door de bossen trainen en had zelfs een gesprek met de wereldkampioen, die op zoek was naar zijn spullen.

‘Tien minuten later liep er een jogger voorbij. Ik zag dat hij iets in zijn handen had en herkende meteen de logo’s van Corendon en Circus – de sponsors van de renner – op wat een regenjack bleek te zijn. De man vertelde dat hij dat onderweg gevonden had, net als een racebril met oranje glazen.’

Walter legde uit dat de gevonden voorwerpen van Mathieu van der Poel waren en nam de spullen over. Maar de vogel was intussen gaan vliegen, dus nam Van Loon de spullen mee naar huis.

Geen dieven in Schilde

Net op het moment dat de dochter van Walter de ‘vondst’ op Facebook wilde zetten, in de hoop dat het door de entourage van Van der Poel zou worden opgepikt, hoorde hij van de toornige reactie van de renner. De vinder nam contact op met Gazet van Antwerpen in de hoop dat die via de sportredactie contact kon leggen met Mathieu van der Poel, die dit weekend start op het Europees kampioenschap veldrijden in Italië. Maandag staat hij aan de start van de Jaarmarktcross in Niel.

‘Misschien trekken we daar wel naartoe, zodat ik de spullen persoonlijk aan Mathieu van der Poel kan terugbezorgen’, aldus Walter. ‘Wij hopen dat Mathieu nog veel zal winnen, maar ook dat hij niet langer hoeft te denken dat de mensen van Schilde en omgeving dieven of niet te vertrouwen zijn.’

Wat denk je van dit verhaal?
‘Gestolen’ spullen Mathieu van der Poel terecht

Bijeenkomst van tegenstanders Zwarte Piet in Nederland aangevallen, vier verdachten opgepakt

Bijeenkomst van tegenstanders Zwarte Piet in Nederland aangevallen, vier verdachten opgepakt

In Den Haag is vrijdagavond een bijeenkomst van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet bestormd door voorstanders van Zwarte Piet, net toen die zou beginnen. Daarbij werden ramen van het gebouw en auto’s van de deelnemers vernield, zo melden Nederlandse media.

De Nederlandse politie bevestigt de gewelddadige bestorming aan NRC.

Mitchell Esajas, de voorzitter van Kick Out Zwarte Piet, zegt tegen NRC dat ‘veertig á vijftig mensen’ plots het gebouw met vuurwerk bekogelden. Dat zorgde voor paniek in de zaal. De auto van Esajas werd met een zwaar voorwerp zwaar beschadigd.

De politie heeft vier verdachten opgepakt, zo meldt ze op Twitter.

Bitse discussie

In Nederland woedt al jarenlang een erg bitse discussie over het afschaffen van Zwarte Piet in zijn huidige vorm. Volgens de tegenstanders van Zwarte Piet is hij een racistische karikatuur. Voorstanders menen dat de traditie in ere gehouden moet worden.

De bijeenkomst van vrijdag in Den Haag werd georganiseerd door Kick Out Zwarte Piet, een beweging die strijdt tegen het gebruik van Zwarte Piet in zijn huidige vorm. De extreemrechtse beweging Pegida had eerder al opgeroepen om verkleed als Zwarte Piet een tegendemonstratie te houden.

Marlon Rozenblad zn tips voor gezond haar en hoofdhuid

Marlon Rozenblad zn tips voor gezond haar en hoofdhuid

Marlon Rozenblad zit aan tafel met de oprichter van Andelia om tips te delen voor verkrijgen en onderhouden van gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures