In deze video gaan Marco ik een dagje shoppen in Hilversum (o.a. bij Primark) zónder pinpas of contant geld op zak. Als enig betaalmiddel gebruiken w

SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!

SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!

SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!

SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!

SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!
SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!
  • 2019-02-08 21:35:04 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,576
40
gedeelde
In deze video gaan Marco ik een dagje shoppen in Hilversum (o.a. bij Primark) zónder pinpas of contant geld op zak. Als enig betaalmiddel gebruiken we mijn ...

Wat denk je van dit verhaal?
SHOPPEN ZONDER PINPAS OF CONTANT GELD?!

NL-klanten Lloyds Bank naar Duitsland

Met de Brexit in het vooruitzicht draagt Bank of Scotland plc de Nederlandse spaar- en hypotheekactiviteiten over aan Lloyds Bank GmbH. Deze nieuwe bank op Europees grondgebied heeft een bankvergunning in Duitsland en staat onder toezicht van de Duitse toezichthouder BaFin.

Op 25 maart 2019 vindt de contractuele overdracht van de Nederlandse hypotheken, en daarmee alle rechten en plichten die daar uit voortvloeien, van Bank of Scotland plc naar Lloyds Bank GmbH plaats. Michiel van der Linde, Manager Intermediaire Distributie & Service bij Lloyds Bank, benadrukt dat klanten in de praktijk weinig van deze verandering gaan merken. Vanaf die datum worden nieuwe hypotheekaanbiedingen uitgebracht via Lloyds Bank GmbH. Voor klanten die vóór 25 maart 2019 een hypotheekaanbieding hebben ontvangen, geldt dat hun hypotheek nog zal passeren bij Lloyds Hypotheken B.V. Die producten zullen op een later moment worden overgedragen aan Lloyds Bank GmbH.

Lloyds Bank is in Nederland een handelsnaam van Bank of Scotland plc en van Lloyds Hypotheken B.V., beide zijn onderdeel van de Engelse Lloyds Banking Group. De Nederlandse activiteiten staan straks zowel onder Duits als Nederlands toezicht van DNB en AFM.

Europese paspoorten

Op de Nederlandse website geeft Lloyds Bank een uitgebreide toelichting op deze stap. “Bank of Scotland plc is een Britse bank die in Nederland en Duitsland werkt met Europese paspoorten. Nadat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie heeft verlaten, zijn deze Europese paspoorten waarschijnlijk niet meer geldig. Daarom zal Bank of Scotland plc de spaar- en hypotheekactiviteiten van haar Nederlandse en Duitse bijkantoren overdragen aan Lloyds Bank GmbH. De met u gemaakte afspraken veranderen inhoudelijk niet en de benodigde wijzigingen in het kadaster en eventuele verpandingen van verzekeringen worden door ons geregeld. De dienstverlening rondom uw hypotheek blijft ongewijzigd en dezelfde mensen blijven voor u werken.”

Spaargeld

De overdracht van spaarrekeningen aan Lloyds Bank GmbH vindt ook plaats op 25 maart 2019. Spaargeld bij Lloyds Bank GmbH is gegarandeerd via het Duitse wettelijke garantiestelsel, het Entschädigungseinrichtung deutscher Bank (EdB) tot een maximum van 100.000 euro.

Nieuwe productvoorwaarden

Nadat de producten zijn overgedragen van Bank of Scotland plc aan Lloyds Bank GmbH, worden nieuwe voorwaarden van kracht. Deze zijn gelijk aan de huidige voorwaarden, op de naam- en nummerwijzigingen na van de bankinstelling, toezichthouder en depositogarantiestelsel.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Software sparen en vermogen onder de maat

Brand New Day, Nationale-Nederlanden en coöperatie DELA gaan met de diverse adviessoftwarehuizen en ketenpartijen in gesprek om hun software voor sparen en vermogen beter aan te laten sluiten op de wensen van de gebruiker, het intermediair.

De drie aanbieders hebben in het laatste kwartaal van 2018 onderzoek gedaan onder bijna 150 financieel adviseurs naar de behoeftes over het geven van spaar- en vermogensadvies. Uit de gezamenlijke enquête komt naar voren dat 71% van de ondervraagden verwacht in de toekomst meer te adviseren over sparen en vermogen. Volgens de drie aanbieders is dat een logisch gevolg van een terugtredende overheid op het gebied van pensioen en de grotere zelfredzaamheid die wordt verwacht bij bijvoorbeeld aankoop eigen huis, studie van de kinderen of na overlijden.

Ideale aanvraagmethode

Uit de gezamenlijke enquête komt tevens naar voren dat 74% het niet eens is met de stelling dat het vergelijken van spaar- en beleggingsproduct eenvoudig is. De ideale aanvraagmethode volgens de adviseur is een vergelijker op rendement, productkenmerken en voorwaarden, gecombineerd met een aanvraagstraat. Een goede tool die dit in zich heeft, wordt op dit moment nog gemist.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!