logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Geld

Negen nieuwe klachten over beleggingspolissen

Kifid heeft in de eerste helft van 2023 ruim 80 klachten over beleggingsverzekeringen afgerond. Op dit moment is het projectteam Beleggingsverzekeringen aan de slag met klachten over beleggingsverzekeringen van voornamelijk ASR en Nationale Nederlan


  • Sep 25 2023
  • 60
  • 3437 Views
Negen nieuwe klachten over beleggingspolissen

Kifid heeft in de eerste helft van 2023 ruim 80 klachten over beleggingsverzekeringen afgerond. Op dit moment is het projectteam Beleggingsverzekeringen aan de slag met klachten over beleggingsverzekeringen van voornamelijk ASR en Nationale Nederlanden.

In 54 afgeronde klachtzaken heeft de Geschillencommissie van Kifid duidelijkheid gegeven met een uitspraak. In 17 klachten is met bemiddeling een oplossing gevonden waarin consument en verzekeraar zich kunnen vinden. Het aantal nieuwe klachten over beleggingsverzekeringen bleef beperkt tot negen. Kifid heeft op peildatum 30 juni 2023 nog 132 klachten in behandeling.

“Met dit aantal klachten in behandeling komt het moment dichterbij dat we de projectmatige en fasegewijze aanpak voor deze klachten kunnen afronden”, aldus Eveline Ruinaard, voorzitter van de Geschillencommissie. “Deze aanpak borgt dat we ook deze laatste klachten met dezelfde zorgvuldigheid behandelen als de honderden soortgelijke klachten die afgelopen jaren zijn afgerond.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches