logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Geld

Rabobank lanceert TijdslotSparen

Rabobank introduceert Rabo TijdslotSparen. Dit spaarproduct is een variant die valt tussen depositosparen en een normale spaarrekening. Klanten kunnen altijd bijstorten en 90 dagen na een overboekingsopdracht weer over hun geld beschikken. Doordat h


  • Sep 25 2023
  • 54
  • 3518 Views
Rabobank lanceert TijdslotSparen

Rabobank introduceert Rabo TijdslotSparen. Dit spaarproduct is een variant die valt tussen depositosparen en een normale spaarrekening. Klanten kunnen altijd bijstorten en 90 dagen na een overboekingsopdracht weer over hun geld beschikken.

Doordat het spaargeld langer op de rekening blijft is de rente hoger. Bij de introductie is dat 2,25% voor Rabo TijdslotSparen. Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe spaarvorm verhoogt Rabobank de variabele spaarrente op de normale spaarrekening naar 1,70% voor tegoeden tot 20.000 euro. Voor spaartegoeden vanaf 20.000 tot en met 100.000 euro stijgt de rente met 0,1% naar 1,60%. Daarboven blijft de variabele spaarrente 1,50%.

De rente voor Rabo TijdslotSparen is in tegenstelling tot die van termijndeposito’s variabel en beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches