Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen
Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen
  • 2020-03-26 10:55:08 8 dag geleden
  • keer bekeken 3,880
6
gedeeldeOnszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen.

 


In ons leven hebben wij allemaal een kruiwagen nodig om een grote berg zand makkelijker te verplaatsen, zonder hulp zal alles langzamer gaan en moeilijker.
Een helpende hand toereiken of toegereikt krijgen kan soms zeer behulpzaam zijn vooral als er niet genoeg kennis is en het alles zal bevorderen tot een sneller proces.
Af en toe zijn wij zo impulsief om iemand bij te staan voor hulp dat we door de enthousiasme helemaal vergeten dat wijzelf ook werk of belangrijke dingen te doen hebben, de klok blijft tikken en we zijn weleens gebonden aan tijdslimieten of afspraken.
Soms door andere te helpen lopen wij onszelf voorbij, het is goed om anderen bij te staan maar wij moeten ook beseffen dat wijzelf ook belangrijk zijn en bedenken om daar duidelijke grenzen aan te geven.
Iemand die in nood verkeerd of hulpbehoevend is, dan is het fijn om hun spontaan een ruggesteun te kunnen geven en daarmee assisteren om uit de noodtoestand te komen.
Daarna zijn we blij doordat we iemand hebben geholpen die ons op dat moment nodig had en daarmee uit de problemen is gekomen.
Op een tijdstip dat wijzelf in de moeilijkheden zouden zijn hopen we ook op hulp van anderen en vragen daar misschien ook wel om, maar bij goede vrienden is dat niet nodig die zien het.
Ook kan het zo zijn dat als we iemand geholpen hebben hun op dat ogenblik overdreven aardig en dankbaarheid uitspreken maar later alles snel weer normaal of vergeten is.
Het is beter om ons eigen daar niet aan te ergeren en het te zien als een deel van het leven, als de kaars brand kan iedereen van het licht en de romantiek genieten.
Sommigen zijn zelf niet zo intelligent en blazen de kaars uit waardoor er een vrijheid ontstaat om het licht weer te laten schijnen of de ander in het donker achter te laten.
Voor het grootste gedeelte kunnen wijzelf ons geluk en tevredenheid bepalen als we diepgaand nadenken over meegemaakte confrontaties en met welk doel en humeur die ontstaan zijn.
Een ander helpen is niet erg maar denk daarbij vooral aan onszelf is het de moeite om het gevoel en tevredenheid te overwinnen en een ander te laten zegevieren.
Als we bereid zijn om een hoge tol te betalen maakt het niet uit aan wie wij ons eigen overgeven, want in ons hart zal de zon altijd schijnen en de zegeviering eeuwig duren.


 


Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 


 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 


The post Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen appeared first on Dagelijkse Gedichten Portaal - Easy Branches.


Source link : Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda