Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld
Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld
  • 2020-03-26 00:55:13 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,216
47
gedeelde
Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld.
 

Beste Moeder wat heb ik toch een geluk dat wij het grootste deel van ons leven al samen gedeeld hebben als opvoedster en zoon met nog steeds gesprekken en ondersteunende raad.
U heeft mij de basis beginselen aangeleerd om mij staande te houden in deze maatschappij met goede raad en manieren.
Beleefd en vriendelijk zijn tegen anderen kost niets heeft U mij altijd geleerd en om mensen zo te behandelen zoals ik zelf ook graag benaderd en bedient wil worden.
Deze raad heb ik altijd opgevolgd, maar soms werd het me wel eens teveel en hebben mensen daar misbruik van gemaakt waardoor er andere gedachten in mij opkwamen over de mensheid.
Gelukkig heeft U mij ook geleerd om nooit het vertrouwen in mijzelf te verliezen en daar vanuit moet gaan en Papa heeft daaraan toegevoegd vertrouwen is goed controle is beter.
Helaas is hij van ons heen gegaan door ziekte in een harmonische familieband die tijd, zoals wij ook slechte tijden hebben gekend zoals erbij vele gezinnen goede en uitstekende tijden zijn.
En dat heeft ons alleen maar sterker gemaakt en kunnen nu aan deze mooie momenten terug denken met een glimlach en een traan.
De tijd vliegt voorbij en het is nu al ruim twintig jaar geleden, U heeft daarna nooit meer de Prins op het witte paard ontmoet, terwijl U hart er goed voor was.
Vandaag is dan de dag dat U Uw 84ste verjaardag mag vieren met veel vreugde, geluk en een goede gezondheid en alle kinderen ik en mijn vier zussen, klein en achter klein kinderen zullen hopen dat er nog vele jaren volgen.
Maar dat moeten we aan de natuur en onze levensloop overlaten niemand krijgt daar een levensprogramma over in het leven.
Onze verstandhouding is altijd erg goed geweest wij kunnen over van alles praten in een begrijpelijke gesprek waar veel plezier in de communicatie voortvloeit met een goed einde.
Voor dit alles wil ik U vriendelijk en hartelijk bedanken, alle steun die U aan ons altijd heeft gegeven met een goede opvoeding en regels, ik zelf en de mensen om mij heen weten wat ik bedoel en profiteren nu daarvan.
U bent mijn beste vriend en vriendin die ik ooit ontmoet heb in mijn leven en daarbij heb ik ook nog het geluk dat U de liefste Moeder in de gehele wereld bent.
Hartelijk gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren toegewenst mijn Moedertje.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Voor de Liefste Moeder op de hele Wereld

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda