Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen
Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen
  • 2020-02-15 06:55:11 3 dag geleden
  • keer bekeken 4,726
39
gedeelde
Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen
 

We blijven zoeken en constant het herhalen op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen die ons plezier of verbeteringen geven.
Dat blijft ons stimuleren waardoor het meer waarde geeft aan ons leven door verschillende andere en nieuwe ontdekkingen.
Een eentonig bestaan zullen we dan niet hebben maar een gevarieerd leven waar iedere keer iets nieuws in voorkomt door de gloednieuwe ondervindingen.
Iedere belevenis en gewaarwording kan ons interessante lessen geven waardoor wij weer iets nieuws bijleren en ons eigen dan verder ontwikkelen.
Ondervindingen en ontdekkingen zullen we moedwillig en zonder het te willen constant ervaren met problemen om die weer op te lossen en vreugdevolle momenten om nooit meer te vergeten.
Er word vaak gezegd dat het leven één grote les is en die ervaring kunnen we bijna allemaal delen en het er mee eens zijn, want we zien of leren nog steeds bijna dagelijks iets.
Soms worden we er zelfs moe van door de zelfde herhalingen en dat is overbodig als wij de positieve kant ervan willen inzien die ons helpt verder te ontwikkelen voor vervolmaking.
Optimistisch blijven en er de voordelen van ontdekken is voornaam om de stellende trap op te klimmen waarmee we iedere keer een trede hoger kunnen komen.
Dat is belangrijk om altijd bereidwillig te zijn om nieuwe ervaringen te ontdekken waardoor het leven een oneindige lus lijkt maar in feiten het de vergroting is van onze intelligentie cirkel.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/het-leven-kan-een-oneidige-lus-zijn-van-ervaringen-verkennen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Streven naar een Hoge Weerstand geeft ons de Motivatie om te Bloeien naar Volmaaktheid

Streven naar een Hoge Weerstand geeft ons de Motivatie om te Bloeien naar Volmaaktheid

Streven naar een Hoge Weerstand geeft ons de Motivatie om te Bloeien naar Volmaaktheid
 

Om ons leven zo in te delen dat wijzelf en iedereen om ons heen erg gelukkig is zal een hele opgave zijn maar is niet onmogelijk.
Onze eigen inzet zal daarin de belangrijkste factor zijn doordat de ervaring en hoe wij tegen het leven aankijken zal bepalen wat voor reactie erop gebeurtenissen door ons zal worden toegepast.
Hoe wij reageren op situaties en welke toon we toepassen bij ons gedrag of te wel met een vriendelijke positieve glimlach en tevreden hart of met een gestreste kwade en uitbundig geschreeuw zoals met een overstuur zijnde gedragslijn.
Het leven nemen en accepteren zoals het op ons afkomt kan vele voordelen opleveren als wij er positief tegenaan kijken en daarop ook zo kunnen responderen.
Zo kunnen wij onze grenzen verleggen door nieuwe ervaringen optimistisch en hoopgevend gade te slaan en daar dan de passende oplossing voor zoeken zonder er ons eigen aan te ergeren.
Gedogen het gebeurde toelaten om een intrede in ons leven te maken en het dan goedkeuren en aannemen zoals het is om een naar toebehoren uitsluitsel te verkrijgen.
De manier van doen zal de uitweg gemakkelijker begeleiden naar een geschikte conclusie om zo alle betrokkenen tevreden te stellen en hun dan met een goed gevoel achter laten.
Ons eigen druk maken om iets wat een ontkennend en negatief beeld heeft achtergelaten is als in de schaduw gaan zitten bij zonneschijn als we graag bruin willen worden.
We moeten het gewoon zo goed mogelijk omarmen en aanvaarden door het te erkennen en tolereren dat dit in de beste families kan voorkomen zodat we het kunnen dulden en erop berusten voor een overtuigende beëindiging ervan.
Een olifanten huid zullen we ervan krijgen door te weten dat het leven niet over rozen gaat maar dat de doornen zeer kunnen doen bij aanraking, dus dat we voorzichtig moeten zijn bij het snijden of plukken van een roos en bij een geduldige begeleiding we ervan kunnen genieten.
Om te bloeien naar volmaaktheid moeten we onszelf de motivatie geven om te streven naar een  hoge weerstand tegen alle tegenslagen die we zullen ontmoeten in ons leven.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week

 

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan en toch streven wij er allemaal naar.
Iedereen wil graag een ontspannen leven en dat alles vreedzaam verloopt zonder problemen en stress.
Een goede communicatie onder elkaar is daar de juiste oplossing voor en compromissen sluiten als er andere idealen of meningsverschillen zijn.
Elkaar helpen om dingen op te lossen zal ook een vreugdevolle samenwerking tot stand brengen en een hechtere band tezamen.
De balans vinden zodat het reële ervan afstraalt en een ieder snel tevreden is en niet het gevoel heeft dat ze meer doen dan de ander.
Zo creëren we vriendschap en medeleven met elkaar waardoor we sneller verenigt stappen kunnen ondernemen door wederzijds respect.
Wie wil er nou niet dat er vrede is onder de bevolking en we zonder voorzichtig en bang te zijn overal naar toe kunnen gaan.
We niet constant met criminaliteit geconfronteerd moeten worden en zonder zorgen ons huis kunnen verlaten en naar buiten kunnen gaan om onze dagelijkse dingen te regelen.
Wat zou dat een fijn gevoel zijn om onbezorgd te genieten van de vrijheid in een vreedzame samenleving waar iedereen bereid is om elkaar te helpen en ieder probleem met praten opgelost word.
Dit is iets wat wij zelf niet alleen kunnen verwezenlijken maar tezamen kunnen we daar aan werken en verenigt veranderingen teweeg brengen door behulpzaam te zijn naar elkaar.
Er zullen altijd buitenbeentjes zijn in onze wereld maar als we het leven op aarde willen veranderen moeten we een start bij onszelf maken en zo een voorbeeld zijn voor volgelingen.
Dat zo iedereen zich ervan bewust raakt dat het wel degelijk mogelijk is om vrede in de wereld te krijgen als wij dat samen willen.
Laten we verenigt de dagen soepeler en ontspannen verlopen, probeer dat voorbeeld voor anderen te zijn.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/samen-een-soepel-verlopen-dag-deze-week.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures