Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.
Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.
  • 2020-02-15 06:55:07 3 dag geleden
  • keer bekeken 4,647
38
gedeelde
Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week

 

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan en toch streven wij er allemaal naar.
Iedereen wil graag een ontspannen leven en dat alles vreedzaam verloopt zonder problemen en stress.
Een goede communicatie onder elkaar is daar de juiste oplossing voor en compromissen sluiten als er andere idealen of meningsverschillen zijn.
Elkaar helpen om dingen op te lossen zal ook een vreugdevolle samenwerking tot stand brengen en een hechtere band tezamen.
De balans vinden zodat het reële ervan afstraalt en een ieder snel tevreden is en niet het gevoel heeft dat ze meer doen dan de ander.
Zo creëren we vriendschap en medeleven met elkaar waardoor we sneller verenigt stappen kunnen ondernemen door wederzijds respect.
Wie wil er nou niet dat er vrede is onder de bevolking en we zonder voorzichtig en bang te zijn overal naar toe kunnen gaan.
We niet constant met criminaliteit geconfronteerd moeten worden en zonder zorgen ons huis kunnen verlaten en naar buiten kunnen gaan om onze dagelijkse dingen te regelen.
Wat zou dat een fijn gevoel zijn om onbezorgd te genieten van de vrijheid in een vreedzame samenleving waar iedereen bereid is om elkaar te helpen en ieder probleem met praten opgelost word.
Dit is iets wat wij zelf niet alleen kunnen verwezenlijken maar tezamen kunnen we daar aan werken en verenigt veranderingen teweeg brengen door behulpzaam te zijn naar elkaar.
Er zullen altijd buitenbeentjes zijn in onze wereld maar als we het leven op aarde willen veranderen moeten we een start bij onszelf maken en zo een voorbeeld zijn voor volgelingen.
Dat zo iedereen zich ervan bewust raakt dat het wel degelijk mogelijk is om vrede in de wereld te krijgen als wij dat samen willen.
Laten we verenigt de dagen soepeler en ontspannen verlopen, probeer dat voorbeeld voor anderen te zijn.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/samen-een-soepel-verlopen-dag-deze-week.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme

 

De gehele dag niets doen en stil zitten kijkend naar het plafond is voor niemand vol te houden die discipline en geduld hebben niet veel personen.
We kunnen respect hebben voor degenen die het wel hebben maar wij doen liever dingen waar we plezier in hebben met een goed gevoel.
Iets waar wat mee te beleven is en waar variatie in zit zodat we soms kunnen lachen met een discussie en afwisselende contacten.
Het moet iets zijn waar we opgewonden van raken en waar we naar verlangen als we het een tijdje niet doen en het missen.
Heimwee er naar hebben en enthousiast zijn als we ermee bezig zijn zodat op dat moment onze verlangens vervuld zullen worden.
Daar kunnen we dan genoegdoening uit halen en er tevreden onze tijd aan besteden, want onze tijd is beperkt en die willen we goed en wijs besteden.
We zouden ook dom zijn als we die besteden aan iets waar we niet enthousiast van worden en zo ons humeur en gevoelens verslechten.
Iets tegen onze zin in doen geeft alleen maar rare gedachten  en zal ons ook nooit gelukkig kunnen maken, er zijn natuurlijk altijd gevallen dat we even " door de zure appel heen moeten bijten " maar dat is niet goed voorons welzijn.
Doe alleen maar dingen in het leven die ons blij en gelukkig maken waar we enthousiast van worden en dat graag vaker willen doen.
Dat zal ons het groenlicht geven op een goede welvaart, wat dingen doen die onze gevoelens verbeteren,  geeft die enthousiasme om het zo goed mogelijk te doen en daarbij gebruiken we dan alle positieve energie dat ons lichaam kan verwekken.
Wat ons de beste resultaten zal geven en dat zal onze enthousiasme verhogen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


 http://auteur.janjansen.guru/wat-ook-doen-verlies-nooit-uw-enthousiasme.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven.

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven.

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven
 

Wij zijn allen tezamen één grote familie op deze planeet en daar lijkt het soms helemaal niet op als we dagelijks om ons heen kijken en zien wat er gebeurd.
Fatsoenlijkheid en vriendelijk zijn tegenover elkaar lijkt bijna helemaal geen waarde meer te hebben, een groet wat niets kost is al teveel.
Steeds maar blijven proberen om daar verandering in te brengen is voor mij niets teveel , maar het heeft me wel doen beseffen hoe belangrijk de personen zijn die dicht bij ons staan.
Familie en echte vrienden daar is onze energie waardevol en met respect aan besteed, die zijn blij als ze ons zien of horen en de samenhorigheid is als een rots in de branding.
Bijna niemand zal die band kunnen verbreken of verstoren, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en er zal bij ieder probleem vroeg of laat altijd weer een verzoening komen.
Vrienden en Familie heeft de grootste en waardevolste activa voor ons en daar zullen we als het nodig is voor door het vuur gaan of er grenzen voor verleggen.
Er zal geen andere grotere waarde zijn dan liefde te hebben van onze eigen geliefden, vrienden en familie.
Ons eigen gezin is ook een grote kring in onszelf die een hoge invloedrijke balans status van gevoel brengen in het leven.
De gevoelens voor hen zijn niet zomaar weg te denken of te verbergen dat zit diep in ons hart en kan als we ze missen daardoor dusdanig gekwetst worden dat we daar dan een lange tijd de pijn van zullen voelen.
Zij zijn diegenen die ook tot alles toe bereid zijn om hetzelfde voor ons te doen, doordat er zoveel liefde is die alles gewoon en eenvoudig maakt.
Op onze familie en vrienden kunnen we altijd rekenen die zijn er met hun steun door dik en dun, er zal altijd een gezamenlijke oplossing bedacht worden waar iedere vriend of familielid zijn bijdrage in zal leveren.
De grootste investering van onze fysieke en geestelijke kracht zal aan deze aardbewoners het best besteed zijn waar liefde en respect een waarde hebben.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/laat-familie-en-vrienden-onze-grootste-investering-zijn-in-het-leven.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures