Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.
Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.
  • 2020-02-15 06:55:06 6 dag geleden
  • keer bekeken 3,530
27
gedeelde
Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme

 

De gehele dag niets doen en stil zitten kijkend naar het plafond is voor niemand vol te houden die discipline en geduld hebben niet veel personen.
We kunnen respect hebben voor degenen die het wel hebben maar wij doen liever dingen waar we plezier in hebben met een goed gevoel.
Iets waar wat mee te beleven is en waar variatie in zit zodat we soms kunnen lachen met een discussie en afwisselende contacten.
Het moet iets zijn waar we opgewonden van raken en waar we naar verlangen als we het een tijdje niet doen en het missen.
Heimwee er naar hebben en enthousiast zijn als we ermee bezig zijn zodat op dat moment onze verlangens vervuld zullen worden.
Daar kunnen we dan genoegdoening uit halen en er tevreden onze tijd aan besteden, want onze tijd is beperkt en die willen we goed en wijs besteden.
We zouden ook dom zijn als we die besteden aan iets waar we niet enthousiast van worden en zo ons humeur en gevoelens verslechten.
Iets tegen onze zin in doen geeft alleen maar rare gedachten  en zal ons ook nooit gelukkig kunnen maken, er zijn natuurlijk altijd gevallen dat we even " door de zure appel heen moeten bijten " maar dat is niet goed voorons welzijn.
Doe alleen maar dingen in het leven die ons blij en gelukkig maken waar we enthousiast van worden en dat graag vaker willen doen.
Dat zal ons het groenlicht geven op een goede welvaart, wat dingen doen die onze gevoelens verbeteren,  geeft die enthousiasme om het zo goed mogelijk te doen en daarbij gebruiken we dan alle positieve energie dat ons lichaam kan verwekken.
Wat ons de beste resultaten zal geven en dat zal onze enthousiasme verhogen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


 http://auteur.janjansen.guru/wat-ook-doen-verlies-nooit-uw-enthousiasme.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven.

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven.

Laat Familie en Vrienden onze Grootste Investering zijn in het Leven
 

Wij zijn allen tezamen één grote familie op deze planeet en daar lijkt het soms helemaal niet op als we dagelijks om ons heen kijken en zien wat er gebeurd.
Fatsoenlijkheid en vriendelijk zijn tegenover elkaar lijkt bijna helemaal geen waarde meer te hebben, een groet wat niets kost is al teveel.
Steeds maar blijven proberen om daar verandering in te brengen is voor mij niets teveel , maar het heeft me wel doen beseffen hoe belangrijk de personen zijn die dicht bij ons staan.
Familie en echte vrienden daar is onze energie waardevol en met respect aan besteed, die zijn blij als ze ons zien of horen en de samenhorigheid is als een rots in de branding.
Bijna niemand zal die band kunnen verbreken of verstoren, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en er zal bij ieder probleem vroeg of laat altijd weer een verzoening komen.
Vrienden en Familie heeft de grootste en waardevolste activa voor ons en daar zullen we als het nodig is voor door het vuur gaan of er grenzen voor verleggen.
Er zal geen andere grotere waarde zijn dan liefde te hebben van onze eigen geliefden, vrienden en familie.
Ons eigen gezin is ook een grote kring in onszelf die een hoge invloedrijke balans status van gevoel brengen in het leven.
De gevoelens voor hen zijn niet zomaar weg te denken of te verbergen dat zit diep in ons hart en kan als we ze missen daardoor dusdanig gekwetst worden dat we daar dan een lange tijd de pijn van zullen voelen.
Zij zijn diegenen die ook tot alles toe bereid zijn om hetzelfde voor ons te doen, doordat er zoveel liefde is die alles gewoon en eenvoudig maakt.
Op onze familie en vrienden kunnen we altijd rekenen die zijn er met hun steun door dik en dun, er zal altijd een gezamenlijke oplossing bedacht worden waar iedere vriend of familielid zijn bijdrage in zal leveren.
De grootste investering van onze fysieke en geestelijke kracht zal aan deze aardbewoners het best besteed zijn waar liefde en respect een waarde hebben.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/laat-familie-en-vrienden-onze-grootste-investering-zijn-in-het-leven.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

We Kunnen een Goed Leven Hebben als we Ons Realiseren hoe Gezegend we Zijn.

We Kunnen een Goed Leven Hebben als we Ons Realiseren hoe Gezegend we Zijn.

We Kunnen een Goed Leven Hebben als we Ons Realiseren hoe Gezegend we Zijn

 

Velen onder ons hebben geen goed inschatting vermogen over hun eigen leven en weten waarschijnlijk niet veel over wat er allemaal in de wereld gebeurd.
Hoe in andere landen de bevolking er economisch voorstaat en met welke levensstandaard zij leven en daar soms erg gelukkig mee zijn.
Als iedereen zich daar meer in zou verdiepen, was de tevredenheid ook sneller onder controle met een blijdschap dat wij in dit land geboren zijn.
Klagen lijkt wel een natuurlijk verschijnsel, want bijna iedereen doet het.
De meesten kijken allemaal te veel naar anderen en gaan zich dan dingen inbeelden die onmogelijk zijn om het op dat moment te realiseren.
Wie voor één euro is geboren zal nooit geen honderd euro biljet worden, tenzij eraan gewerkt word om die 100 euro te gaan verdienen met een goede inzet en hard werken.
Het is soms moeilijk als wij om ons heen of in de media rijkdom zien en hoe makkelijk daarmee word omgegaan, terwijl wijzelf ieder muntstuk 3 keer moeten omdraaien voordat we het uitgeven.
Maar wat anderen hebben of kunnen daar kunnen wij geen brood voor kopen, dus moeten we daar niet teveel aandacht aan besteden en gewoon tevreden zijn met wat wij hebben.
Niemand is perfect en iedereen heeft zijn eigen gebreken en in onze gedachten moeten we altijd beseffen dat er geen miljoenen maar miljarden personen zijn in deze wereld die het slechter dan ons hebben en daar ook gelukkig mee zijn.
Realiseer hoe goed wij het hebben, ben daar tevreden en gelukkig mee en somber worden helpt niet maar werk altijd aan een betere toekomst dat zal ons zeker vooruit helpen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/kunnen-een-goed-leven-hebben-als-ons-realiseren-hoe-gezegend-zijn.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures