Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident

Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident

Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident

Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident

Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident
Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident
  • 2020-02-15 02:55:12 7 months ago
  • Views 2,800
36
Shared


 
Nul levensprogramma's ingeval ben voorbereidt op ieder incident
 

We proberen allemaal gelukkig te zijn en alles te doen wat ons hart ingeeft, maar dat is niet voortdurend mogelijk door de veranderingen die het leven met zich meebrengt.
Door tevreden te zijn met wat we nu op dit tijdstip hebben bereikt, bezitten, of meemaken kunnen we gewaarworden dat het daar allemaal omdraait in het leven.
Iedereen zal worden geconfronteerd met tegenspoed en dat moeten we accepteren denk nooit dat wij de enige zijn maar zoek met een positieve gedachte naar een oplossing.
Het tijdsverloop dat alles of sommige dingen die we doen niet naar onze wens zal gaan moeten we rustig blijven en ons er bewust van zijn dat er een ommekeer komt.
Niets is voor eeuwig zoals dat er ook verandering komt in onze goede en slechte tijden daar kan een ieder met zekerheid op rekenenen, dus wees geduldig en positief.
Door ervaringen en zich daarvan doelbewust te zijn met een positieve inbreng zal het leven voor ons een stuk aangenamer zijn en wetende dat er een uitweg inzicht is.
Het merendeel zal zich waarschijnlijk angstaanjagende voorstellingen maken over de afloop waarbij ze zichzelf ook nog eens overstuur laten geraken door de druk.
Zaai geen verwarring voor onszelf dat maakt alles alleen maar nog erger en de oplossing zal moeilijker te vinden zijn door onze zenuwachtige aanpak.
Geduld overwint alles dus wacht op betere tijden waarvan wijzelf de dirigent zijn.
Ons leven is net zo wisselvallig als het weer met zonneschijn en storm, maar de zonnestralen zullen altijd weer komen dat is toch een ieder zijn ervaring?
Zo aanvaard het gewoon met een positieve gedachte en overzie de voorgedane toestand en laat ons verstand de rest doen.
Als we ons eigen voorbereiden op meerdere omstandigheden die er met ons zouden kunnen gebeuren is dit een intelligente stap voorwaarts.
Bijvoorbeeld met hetgeen waar we mee bezig zijn of in welke omgeving we ons bevinden, wat zijn onze kansen voor de toekomst  zowel de voor als nadelen.
En enigermate wat moet er worden veranderd om vooruitgang te behalen en wat zal er gedaan moeten worden als het verkeerd gaat en alles uit de hand loopt.
Zijn wij de persoon die in goede tijden ons geld over de balk gooit of ons voorbereid vanuit onze hersenen met het opbouwen van voorzieningen en reserven voor toekomstige komende slechte tijden.
Zo is het ook verstandelijk bij slechte tijden aan de goede periodes denken waar alles een droom leek en daarvan dan profiteren.
Met de wetenschap dat de goede tijden weer terug komen als wij daar zelf aan willen werken, niet bij de pakken gaan neerzitten daar komt geen verbetering mee.
Iedere verstandelijke persoon is een vechtende jager naar succes en glorie strevend naar een goed doel waar ons hart gelukkig mee is zonder eindbestemming.
Elk individu heeft dromen en wensen daar moeten we eenvoudigweg van genieten wegdromen met onze illusie hopende dat het eens de realiteit zal worden.
Op ons levenspad wordt het geven en nemen met een rechtvaardige en sportieve houding tegenover de medemens met pieken en dalen voor te overwinnen.
Het belangrijkste in het leven is om ons zelfrespect en vertrouwen niet te verliezen, want als we uit balans raken en de verkeerde richting op gaan worden we hulpeloos.
Teleurstellingen en voorspoed zullen we zeker voor niks en met alles krijgen tijdens onze levensreis, we hoeven het alleen maar goed gezind en met een glimlach te verdragen.
Ons leven is als een achtbaan waar we constant overal naar toe geslingerd worden in cirkels en dalen met nieuwe beklimmingen die we niet altijd fysiek aan kunnen.
Maar op dat moment zitten we al in het karretje van de achtbaan en is er geen weg meer terug zodat het ons de kracht geeft dat we een levensevenwicht moeten uitlokken om te overleven.
Niemand heeft een levensprogramma over zijn bestaan op aarde dus om kalmpjes  te overleven moeten we op alles bedacht zijn en planmatig georganiseerd.
We krijgen nul levens programma's uit het universum, dus altijd voorbereid zijn op eventuele incidenten tot zonnestralen zich weer voordoen.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 
Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

What you think about this story?
Nul levensprogrammas ingeval ben voorbereidt op ieder incident