Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen
Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen
  • 2020-02-15 00:55:07 13 dag geleden
  • keer bekeken 4,710
46
gedeelde
Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen.
 

Het is een groot ongenoegen als onze hoofdregels en uitgangspunten goede bedoelingen voorhebben en door dwaling van de betekenis er onenigheid ontstaat.
Dit is een veel voorkomende malentendu waar beide partijen geen opgezette intentie bij hebben maar door misleidende en ongekende betekenis van de woorden er verbijstering ontstaat.
Of als we willen communiceren in een andere Moedertaal die we niet bij machten zijn, zo dan een verkeerd woord gebruiken of de andere uitspraken van een persoon niet honderd procent begrijpen.
Dit kan al leiden tot een argument wat geheel overbodig zou zijn als er in dezelfde moedertaal gesproken of geschreven zou worden door het geheel te kunnen doorgronden.
Door te blijven communiceren en te vragen en overleggen kunnen we tot een volledige kennis van zaken komen, maar als er tijdens de verbinding van het gesprek agressie of oordelen geveld worden is het moeilijk om de conversatie voort te zetten in harmonie.
Dan verbreken we de goede verstandhouding onnodig zo ook onterecht en geeft het een onaangename ontbindende contactbreuk, terwijl vragen of antwoorden de gehele gemoedstoestand kan veranderen.
Te snel opgewonden en emotioneel reageren is hier vaak de boosdoener en creator van de ongemakkelijkheden die voorkomen hadden kunnen worden door de goede intentie die er heerste.
Door de onbegrijpelijke woordenschat ontstaan er strubbelingen, zowel de mededelingen die gedaan worden en verkeerd begrepen worden door een andere aaneenschakeling ervan.
Disharmonie ontstaat er dan door één of beiden waardoor er geen goede coherentie meer mogelijk is en de stok in het hoenderen hok gegooid is.
Tweedracht is er dan gecreëerd, terwijl de achtergrondende redenen daar totaal niet op gebaseerd waren of vanuit gingen maar de copulatie is toch door misvatting verbroken.
Zo kan een misverstand door communicatie gebrek ons leven totaal veranderen en converteren in een erbarmelijk omstandigheden waar niemand op gerekend had.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Wat denk je van dit verhaal?
Een Misverstand kan Ons Leven Totaal Veranderen

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures