Haar

Haar

Haar

Haar

Haar

Haar
Haar
  • 2020-02-14 20:55:11 4 dag geleden
  • keer bekeken 3,705
37
gedeelde
Haar.
 

Het is er in vele kleuren en soorten.
Lang en kort , krullen of vlechten.
Het groeid van zelf of het is er niet meer.
Iederedag zijn we er wel mee bezig.
Een belangrijk iets in ons leven.
Velen kijken continue in de spiegel.
Als me haar Maar goed zit.


Auteur Jan Jansen


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Haar

Probeer Nooit Iemand anders zijn Verlies te Nemen als Onze Winst

Probeer Nooit Iemand anders zijn Verlies te Nemen als Onze Winst

Probeer Nooit Iemand anders zijn Verlies te Nemen als Onze Winst
 

We leven in een rare tijd en het lijkt erop dat er niet veel verbetering in gaat komen als we naar het gedrag van de nieuwe generatie kijken.
Alles lijkt afgestemd te worden op individueel zo snel en zoveel mogelijk winst te maken in een recordtempo zonder daar maar al teveel moeite voor te moeten doen.
Er worden vriendschappen afgesloten niet meer om elkaar te helpen maar om mekaar op een totaal geraffineerde zonder emoties en slimme manier te gebruiken.
Als er onder elkaar een opgezet spelletje gespeeld moet worden waardoor de ene vrienden partij een verliespost moet lijden en dit geld bij de andere vriend in de portemonnee of bankrekening komt word daarmee omgegaan of dat het normaal is.
Daarna geen berouw of slechte gevoelens, dit is in sommige gevallen de gewoonste zaak van de wereld, want dan hadden ze maar beter moeten oppassen is dan de redenering.
Waar gaat het naartoe in onze wereld waar wij allen gezamenlijk in leven, het is toch de bedoeling dat het tezamen in vrede gaat met een behulpzame omgangsvorm.
Tegenwoordig willen de meesten niet meer samenwerken zonder de tussenkomst van een advokaat en stapels met contracten voor bescherming.
Terwijl vroeger handjeklap of stevige handdruk met een jawoord de overeenkomst werd bestempeld en afgesloten.
Er zijn miljarden manieren om voor onszelf voordelen te verdienen ten opzichte van onze doelen in het leven, maar de meest onverstandige manier om te doen is, door het behalen van winsten op het verlies van anderen.
Mensen verleiden om een fout te maken en zo dan een verlies te laten maken kon niet worden vermeden, terwijl ze proberen om zich te verlossen van de verliezen en ze om willen zetten in winst, dus moeten we niet op een doortrapte manier de voordelen nemen van hen om zo onze winst te vergaren.
Dat zijn onterechte handelingen en zullen op de gegeven termijn zeker bestraft moeten worden, dit zijn methodes die de eerlijke handelswijze teniet doen en het vertrouwen beschadigen.
Waardoor er nu terecht moet worden gewerkt met contracten en gerechts geldelijke personen die beiden partijen beschermen en in veiligheid zaken kunnen laten doen.
Maar eigenlijk is het een eigenaardige gewaarwording en gedachte om zo zakelijke overeenkomsten te moeten afsluiten met een zakenpartner of vriend.
Dit is de 21ste eeuw en voorkomen is beter dan genezen dus bescherm onszelf als we bepaalde stappen willen ondernemen met commerciële acties en zet alles op papier met wettelijke beëdigde stempels ter voorkoming van het verliezen van een vriend.
Een ander laten verliezen om zelf daardoor zo onze winst te maken is een oneerbiedsbaardig karakter tonen waar eerwaarde en trots geen rol meer in speelt.
De individuele zelfhebzucht zal nooit lang standhouden als partner of in een vriendschap


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/probeer-nooit-iemand-anders-zijn-verlies-te-nemen-als-onze-winst.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

Orkaan.

Orkaan.

Orkaan

 

Een tropische cycloon met een overbluffende natuurlijke kracht is iets waar we beter alleen maar van dromen.
Een orkaan kent geen genade en wil alles wat erop zijn pad komt verwoesten met een overweldigende snelheid en kracht.
Het is onmogelijk om een orkaan tegen te houden die is ontstaan door regen en windsnelheden met lagedrukgebieden van verdampend zeewater die de energie geeft en convectie waardoor alles gaat draaien.
Eenmaal als alles draait is het beter om niet in deze omtrek te verblijven, want het zal als een centrifuge ons naar binnen trekken met alle onbeschrijfelijke gevolgen.
Het is gewoon een drama wanneer wij ons op een plaats hebben gevestigd waar een orkaan over raast dat zou een ramp zijn in enkele minuten verliezen wij dan onze bezittingen en mogelijk geliefden waar wij ons gehele leven voor gestreden hebben om zover te geraken.
Het is iets wat de rest van ons leven in onze gedachten zal blijven achtervolgen, want wat we zouden zien is nooit meer te vergeten en nu onvoorstelbaar.
En het kan al onze positieve energie in één klap laten beseffen dat alles altijd afhankelijk is van meerdere factoren in ons leven.
Op de juiste tijd en plaats zijn kan ons een fortuin geven maar ook een nachtmerrie, daarom geniet van iedere minuut in ons leven met een glimlach.
Besef altijd dat op het moment wij aan het lachen zijn van plezier er in de wereld anderen zijn die van ellende huilen en erg verdrietig zijn.
Denk nooit dat wij het slecht hebben als het even niet goed gaat maar ben sterk en vertel aan onszelf dat wij het goed getroffen hebben en gaan voor beter.
Laten we elkaar de kracht van een orkaan wensen om zo alle tegenslagen makkelijker te kunnen verwerken.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/orkaan.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures