Orkaan.

Orkaan.

Orkaan.

Orkaan.

Orkaan.

Orkaan.
Orkaan.
  • 2020-02-14 20:55:08 13 dag geleden
  • keer bekeken 4,808
35
gedeelde
Orkaan

 

Een tropische cycloon met een overbluffende natuurlijke kracht is iets waar we beter alleen maar van dromen.
Een orkaan kent geen genade en wil alles wat erop zijn pad komt verwoesten met een overweldigende snelheid en kracht.
Het is onmogelijk om een orkaan tegen te houden die is ontstaan door regen en windsnelheden met lagedrukgebieden van verdampend zeewater die de energie geeft en convectie waardoor alles gaat draaien.
Eenmaal als alles draait is het beter om niet in deze omtrek te verblijven, want het zal als een centrifuge ons naar binnen trekken met alle onbeschrijfelijke gevolgen.
Het is gewoon een drama wanneer wij ons op een plaats hebben gevestigd waar een orkaan over raast dat zou een ramp zijn in enkele minuten verliezen wij dan onze bezittingen en mogelijk geliefden waar wij ons gehele leven voor gestreden hebben om zover te geraken.
Het is iets wat de rest van ons leven in onze gedachten zal blijven achtervolgen, want wat we zouden zien is nooit meer te vergeten en nu onvoorstelbaar.
En het kan al onze positieve energie in één klap laten beseffen dat alles altijd afhankelijk is van meerdere factoren in ons leven.
Op de juiste tijd en plaats zijn kan ons een fortuin geven maar ook een nachtmerrie, daarom geniet van iedere minuut in ons leven met een glimlach.
Besef altijd dat op het moment wij aan het lachen zijn van plezier er in de wereld anderen zijn die van ellende huilen en erg verdrietig zijn.
Denk nooit dat wij het slecht hebben als het even niet goed gaat maar ben sterk en vertel aan onszelf dat wij het goed getroffen hebben en gaan voor beter.
Laten we elkaar de kracht van een orkaan wensen om zo alle tegenslagen makkelijker te kunnen verwerken.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/orkaan.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Orkaan.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures