Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.
Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.
  • 2020-02-14 18:55:04 6 dag geleden
  • keer bekeken 3,711
35
gedeelde
Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt

 

Niemand wil in het leven zijn slechte kanten tonen en wil alleen maar goed doen.
Wij willen allemaal graag ons beste steentje bijdragen aan de maatschappij en voelen ons daar goed bij.
Maar dat wordt niet altijd gewaardeerd of goed begrepen en dat wekt verwarringen en een deprimerend gevoel.
Wij zelf denken dat we met een helpende hand bezig zijn om de wereld te verbeteren en dan zijn er andere personen die daar geheel anders over denken.
Worden daar op een onvriendelijke manier op gewezen en daar moeten we het dan maar mee doen en accepteren, tenminste dat vinden die anderen dan.
Maar om innerlijke rust te vinden met de dingen die wij doen, moeten we die zelf ook kunnen accepteren dat wij alles met goede bedoelingen en op een eerlijke manier doen.
Dat wij dat doen waar anderen mee geholpen worden en dat het een toevoeging is aan de bevolking om het leven te bevorderen in een acceptabele richting.
Als wij de vrede met ons zelf hebben en vinden dat we goed en reëel gehandeld hebben kunnen we onszelf niets verwijten of schuldig voelen.
We hebben in alle omstandigheden geprobeerd om ons best te doen en alles volgens de eerlijke weg te volgen en iedere actie en reactie met goede bedoelingen uit te voeren.
Dus van spijt is in deze omstandigheid geheel geen sprake, we kunnen alleen maar spijt hebben dat we een persoon of actie verkeerd beoordeeld hebben.
Of spijt hebben dat we actie hebben gevoerd of iets hebben gedaan voor de verkeerde personen in ons leven.
Spijt van de dingen die we hebben gedaan in het leven is niet nodig, want die waren allemaal gebaseerd op goede bedoelingen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/wanneer-onze-acties-zijn-gebaseerd-op-goede-bedoeling-dan-heeft-onze-ziel-geen-spijt.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Wanneer Onze Acties zijn Gebaseerd op Goede Bedoeling dan heeft Onze Ziel geen Spijt.

Onze Ogen zijn een Weerspiegeling

Onze Ogen zijn een Weerspiegeling

Onze Ogen zijn een Weerspiegeling van Ons hart.
 

Zonder onze ogen zou het leven een verschrikking zijn, alle mooie dingen om ons heen zouden we niet kunnen aanschouwen met een tedere blik.
Alle aantrekkelijke dingen die met onze ogen te observeren zijn voor een opwindend gevoel daar kunnen we niet van genieten.
We zijn dan ook beperkt door de mogelijkheden om dingen op grote afstand te voelen doordat wij niet bij machten zijn om het direct te betasten.
Onze ogen hebben zo'n grote betekenis in ons leven dat wij alles kunnen observeren en ontdekken door goed op te letten.
Ieder omcirkelend klein gevaar of interessante gebeurtenis is direct te detecteren in onze nabije omgeving en in één oogopslag zijn we in staat om te weten hoe alles eruit ziet.
De kans hebben om anderen aan te kijken en inschatten hoe zij zich voelen of hoe ze over ons denken of wat erin hun gedachten omgaat en zien hoe zij zich gedragen.
Deze belevenis is iets wat ons gezichtsvermogen kan ontdekken in andermans ogen en aangezicht die vaak boekdelen spreken over hoe zij zich voelen.
Het gezicht die vele spieren bevat die in verbinding zijn met de oogzenuwen zullen in vele gevallen verrader zijn van de gevoelens van de mens.
De expressie van de gelaatsuitdrukking en ogen van de mens zijn zo sentimenteel gevoelig dat bij iedere vreugde of ontgoocheling bij goed opletten het te zien zal zijn.
Wat er zich om ons heen gebeurd en wat we signaleren met onze ogen en oren zal signalen naar onze hersenen en hart sturen waarop we optimistisch of teleurstellend zullen reageren.
Dit alles zal een uitdrukking in onze ogen weergeven die een spiegel van onze hartgevoelens en ook hart verontrustend kunnen zijn.
Als wij open en oprecht zijn kunnen we iedereen recht in de ogen kijken en kan de weerspiegeling van ons hart hen het teken van de waarheid geven.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Altijd Proberen om een Betere Persoon te Zijn dan dat we Gisteren Waren.

Altijd Proberen om een Betere Persoon te Zijn dan dat we Gisteren Waren.

Altijd Proberen om een Betere Persoon te Zijn dan dat we Gisteren Waren

 

Het is zo gemakkelijk om het slechte pad te kiezen en als crimineel met een slechte houding en manieren verder te gaan in ons leven.
Maar dat is een keuze die alleen maar gemaakt word als de waardering van het leven verloren gaat en er daardoor geen respect meer voor de wet is.
Hiermee zullen ze afdwalen van de werkelijkheid en zodoende door velen niet meer geaccepteerd zullen worden als een gelegitimeerde burger maar een onbetrouwbare persoon.
Deze levensstijl maakt geen beter mens van ons en zal op een gegeven moment tegenstrijdig zijn met onze gevoelens en begrip voor anderen wat psychische problemen geeft.
Om in balans te blijven met onszelf en het zelfrespect niet te verliezen moeten we ernaar streven om altijd het beste uit het leven te halen door een betere persoon te zijn dan gisteren.
Constant verbeteringen aanbrengen aan ons karakter en omgeving waardoor we waardering en respect voor onszelf hebben en trots kunnen zijn.
Zodat we met fatsoenlijke gewoontes  en nette manieren door iedereen aangezien worden als beleefde burgers die graag promotie maken.
Het leven kan ons zoveel moois geven wanneer we behulpzaam zijn en zonder egoïsme de regels op kunnen volgen die nodig zijn om door iedereen gewaardeerd te worden.
Bevorder ons leven door een betere persoon te zijn dan gisteren waardoor we de respect en liefde van anderen nooit zullen


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/altijd-proberen-om-een-betere-persoon-te-zijn-dan-dat-gisteren-waren.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures