De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel

De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel

De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel

De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel

De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel
De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel
  • 2020-02-14 12:55:07 2 maanden geleden
  • keer bekeken 4,233
0
gedeelde
De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel.
 

De wereld is zo mooi en graag zouden we uit nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te ontdekken soms overal naartoe willen reizen, waar in de wereld maakt niet altijd iets uit.
Als we maar ver van huis zijn in een andere omgeving met veel andere bezienswaardigheden dan in onze eigen omgeving, zodat onze ogen veel aandacht krijgen en we van de ene bewondering in de andere vallen.
Het kan onze denkwijze en opvattingen over vele dingen een andere richting geven zodat wij dingen eerder gaan waarderen en beseffen in waar wij leven.
Namelijk ieder land heeft zijn eigen rechten en plichten met culturele achtergronden en natuur met daarop verschillende soorten etenswaren verbouwd of bereid.
Denkwijze en levensgewoonten zijn ook vaak anders en de meest begrijpelijke verandering is de taal die bijna overal anders is of in bepaalde landen hetzelfde maar een ander dialect.
Ons aanpassingsvermogen is in ieder land belangrijk al is het alleen al bij de weersverandering dat meestal volkomen anders is als in ons eigen land als wij naar een bestemming gaan met een vliegtuig het kan misschien een kleine verandering zijn maar is gevoelsmatig al te bemerken.
Vol enthousiasme gaan wij dikwijls van huis weg met in onze gedachten het doen van allerlei avontuurlijke uitstapjes of excursies op plaatsen waar wij nog nooit geweest zijn.
Met blijdschap om nieuwe dingen te verkennen zijn wij volledig in de mood ook als we gaan voor zaken of vrienden en familie bezoek geeft dit ons allemaal ten volste een beter gevoel.
Alles kan allemaal zeer aangenaam en verrast zijn op onze reisbestemming met een uitstekend gevoel door de nieuwe ervaringen die wij meemaken.
En wij kunnen ons eigen overal thuis voelen en op het gemak maar zoals het spreekwoord luid noord, oost, zuid, west thuis is the best.
Zullen wij op de terugweg naar huis blij zijn dat wij ergens geweest zijn met fantastische momenten, maar terug denkend en op de terugreis naar huis geeft ons ook het verzadigde gevoel van veiligheid terugdenkend op een geweldige vakantie.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  http://auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
De Weg Terug naar Huis geeft een Verzadigd Gevoel

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda