Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar
Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar
  • 2019-11-09 17:55:09 27 dag geleden
  • keer bekeken 3,559
32
gedeelde
Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar
 
Bijna iedereen op deze planeet vergeet dat wij allemaal zijn voortgekomen uit twee mensen die van elkaar hielden en door voortplanting eigenlijk één grote familie zijn.
Dus vele handen met verschillende huidskleuren die bereid zijn om elkaar te helpen als leefgemeenschap daarvoor is eeuwigheid.
Velen verschillende kleuren die samen in gedachten en nastreven voor één dezelfde kleur.
Samen als een grote verstandige familie vooruitstrevend als één kleur denkend zonder erover na te denken.
Dan zijn wij als aardbewoners en als een verenigde bevolking op één aardbol goed opweg naar een vreedzaam bestaan.
Elkaar accepteren met gedragswijze en uiterlijk zoals iemand letterlijk is en elkaar begrijpen als geen ander maar als een medemens.
Wetende dat vele kleuren tezamen gemengd een geweldige mooie kleur geeft en die daarmee aangeeft dat een goede samenwerking meer bereikt.
Daarom is het belangrijk dat wij samen voor die enige en dezelfde kleur kiezen in onze denkwijze en omgang met elkaar zodat er daardoor al veel problemen opgelost zullen zijn.
Geen discreminatie of haat gevoelens hebben en beseffen om geen agressieve woorden te gebruiken maar vriendelijk te zijn tegen elkaar.
Wij allen tezamen kunnen die barrière doorbreken die zich al ongekende tijd voordoet, maar bijna niemand neemt deze beslissing.
Vrede met elkaar en voor mekaar zou een betere gemoedsstemming met een glimlach geven onder de bevolkingen.
Zouden nieuwe deuren kunnen openen voor betere gemeenschappelijkheid en communicatie met vriendschappelijke of zakelijke mogelijkheden.
Wat zou het toch geweldig zijn als wij dat nog eens kunnen meemaken in ons leven om allemaal vredelievend met elkaar om te gaan als bloedverwanten.
Laten wij het doen voor en met elkaar zet gewoon zelf maar de eerste stap.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen
 

Wat denk je van dit verhaal?
Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen.

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen.

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen

 

We zijn het er allemaal wel mee eens dat niemand perfect is en alles kan, maar iedereen heeft op een ander gebied zijn kennis en begaafdheden.
Dus we zijn allemaal begaafd alleen moeten sommigen nog ontdekken op welk gebied, maar er is op zeker iets waar wij perfect onze begaafdheid en kennis kunnen demonstreren.
Tussen ons lopen er gewoon mensen die zo getalenteerd zijn maar het niet weten, dit moet gewoon ontsluierd worden om ze het te laten beseffen.
Als we gewoon gaan nietsnutten en nergens toe bereid zijn zal onze begaafdheid ook nooit tevoorschijn komen en zullen we nooit weten waar toe we in staat zijn om te doen.
Maar als we overal toe bereid zijn en alles graag willen leren aswel niet te lui zijn om te werken zullen we zo kunnen ontdekken en zal er blijk geven van wat we in huis hebben.
Terwijl we bezig zijn met dingen te ondernemen zal begaafdheid zich tentoonspreiden en kennis tevoorschijn toveren zonder enig besef daarvan te hebben van te voren.
Het openbaren en tot uitdrukking brengen van ons geniaal talent zal een verassing zijn voor iedereen die dan in de buurt is.
Dat zal dan ook gelijk duidelijk maken waar wij in begaafd zijn en een stelselmatig gevoel voor hebben, alle aanwezigen zullen daar dan ook getuigen van zijn.
Door iets te proberen hebben we er ruchtbaarheid aan geven en zo blootgelegd waar ons vakmanschap een uitblinker in kan worden.
Met slampampen en treuzelen waren we daar nooit achter kunnen komen en waren we op hetzelfde niveau blijven hangen.
Nu kunnen we aan het licht brengen en alles tot uitdrukking laten komen met bewijzen waar wij in getalenteerd zijn.
Het indiceren en overhandigen wanneer er vraag naar is en het onderscheidingsteken en persoonlijkheid oordeelkundig laten beoordelen op kennis en gesteldheid.
Zo kunnen we ons eigen kennis pakket openen wat is geclassificeerd door onze begaafdheid van intelligentie.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/iedereen-is-begaafd-het-hangt-af-van-hoe-we-onze-eigen-karakter-openen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

Variatie Minimaliseert Verveling en Voegt Verschillende Kleuren toe Aan ons Leven

Variatie Minimaliseert Verveling en Voegt Verschillende Kleuren toe Aan ons Leven

Variatie Minimaliseert Verveling en Voegt Verschillende Kleuren toe Aan ons Leven
 

Er zijn van die dagen dat we niet meer weten wat te doen of waar naartoe te gaan maar thuis blijven willen we ook niet, want dat begint eentonigheid te verwekken.
Vaak raken we gewend aan de gestructureerd en geplande dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, of jaarlijkse bezigheden waar we ons eigen wel goed bij voelen.
Zoals werken, hobby's, uitstapjes, vakanties, familie en kennissen bezoeken totdat er een tijdstip komt dat wij daar genoeg van hebben en verlangen naar iets anders.
Of misschien geeft dit ons al zoveel voldoening dat wij wel tevreden zijn en goede gevoelens daarbij hebben, ondanks dat het eentonig is.
Doordat er zoveel afwisseling zit in hetgeen wat wij doen of we niet veeleisend zijn en dat ons leven eenvoudiger maakt.
Erg kieskeurig zijn geeft ook de problemen aan onszelf als we niet aan onze wensen kunnen voldoen door de omstandigheden waar we in verkeren of door de afhankelijkheid van anderen hun antwoorden of hulp.
De woorden "meer willen" zijn normaal en zeer belangrijk in ons leven we hoeven niet hebberig te worden maar iedereen wil meer als het maar geen problemen zijn en ze daarmee verminderen.
Diversificatie is datgene wat ons meer vreugdevolle ogenblikken kan bezorgen op de lange duur, als we van sociaal contact houden en graag onze ogen verschillende dingen willen laten observeren.
Nieuwe ervaringen waar we later weer aan terug kunnen denken en van genieten op het moment met een blijvende indruk van het gebeurde.
Zodat verveling word geminimaliseerd door de variatie met verschillende diversiteiten en dit een kleurrijke toevoeging is aan ons weltevreden leven.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/variatie-minimaliseert-verveling-en-voegt-verschillende-kleuren-toe-aan-ons-leven.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures