We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.
We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.
  • 2019-11-09 16:55:02 28 dag geleden
  • keer bekeken 2,705
37
gedeelde
We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop

 

Het belangrijkste in ons leven is dat alle lichaamsdelen goed functioneren met een goede gezondheid.
Ook is heel erg voornaam dat we het vertrouwen in onszelf nooit verliezen en tot het laatste moment de hoop niet opgeven en vertrouw jezelf.
Het maakt niet uit wat we doen, nooit moeten we verliezen op onze hoop.
Elke weg leidt ons naar onze hoop zelfs in onze dromen en probeer er alles aan te doen om die droom  uit te laten komen op een eerlijke manier dan zal er altijd steun zijn.
De steun die we nodig hebben om onze hoop nooit op te geven en daarmee samen het tot een goed einde te brengen.
Zonder hoop zullen we nooit iets voor elkaar kunnen krijgen want zekerheid is er nooit voor 100% dus we zullen altijd met hoop geconfronteerd worden.
Hopen dat het morgen niet gaat regenen en de zon zal schijnen, hoop dat we geen lekke band krijgen is één van de mooie voorbeelden in ons hoopvolle leven.
Het zou ook hopeloos zijn als wij de hoop op zouden geven want het leven is een strijd van vele hopeloze lessen en die moeten we één voor één opvolgen om zo wijzer verder te gaan.
Zo zal ons eindeloze hoop veranderen in een weg naar hoopvolle resultaten en de waarheid.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/we-moeten-onze-weg-leiden-tot-een-eindeloze-hoop.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
We Moeten Onze Weg Leiden tot een Eindeloze Hoop.

Bij geboorte zijn wij al het mooiste succes van onze ouders

Bij geboorte zijn wij al het mooiste succes van onze oudersBij geboorte zijn wij al het mooiste succes van onze ouders
 

Vanaf dan kunnen we alleen nog maar falen als wij gebreken hebben of lui zijn om te leren en wij de elementaire grondbeginselen van het leven niet in acht willen nemen.
Onze ouders zullen er alles aan doen om ons de beste opvoeding te schenken en opleidingen te laten volgen als een voorbereiding voor te leven in de samenleving.
Onze leefwijze in de maatschappij is van zeer belang, omdat daar onze toekomst ligt en we goed moeten communiceren met onze medemens en wetten en plichten opvolgen.
De beste tijd in ons leven is onze jeugd waar we nog onschuldig zijn en niet te veel besef hebben over wat er zich allemaal afspeelt in onze omgeving en de wereld.
Waarbij ook alles voor ons wordt gedaan en we eigenlijk bij terug te denken een luizen leven hadden waar alles maar gewoon was door ons dagelijkse ritme.
Later krijgen we te maken met eigen levensonderhoud en dan starten we ons te realiseren wat onze ouders allemaal hebben doorstaan en gedaan.
Vaak moesten we luisteren naar preken die we maar onzin vonden en zich steeds maar weer herhaalden, omdat we niet wouden luisteren en eigenwijs waren.
Hoe energieker we zijn in ons alledaagse leven met actie des te groter is de kans om te slagen in iets en het niveau te bereiken waar we ons tevreden bij voelen.
Regelmatig bezig zijn creëert gewoon meer kansen om ons te kunnen handhaven boven de gemiddelde levensstandaard, maar als we liever lui dan moe zijn betekent dat kansloos.
Activiteiten geven onszelf ook meer ambitie om bij dingen die we leuk vinden betrokken te zijn en geeft een stimulerend gevoel met behoefte naar meer.
Ook hebben we dan iets om handen wat wij graag doen en daar ziel veel van gaan houden bij een behaald succes,
Dat is een plus teken en iets zodanigs extra dat een mens nodig heeft in zijn leven voor voldoening te verkrijgen met blijdschap.
Succesvol zijn geeft nu eenmaal belangstelling en trekt geïnteresseerde mensen aan wat hun ook weer aanmoedigt om beter hun best te doen met wat ze zien.
Doordat het hun laat zien dat bijna alles mogelijk is als we maar energie en moeite willen opofferen om ons doel te bereiken en dit kweekt goodwill onder de mensen.
Feitelijk is de verantwoordelijkheid voor het merendeel bij onszelf en waartoe wij in staat zijn door daadkracht te willen verrichten en daar ook plezier in hebben.
Natuurlijk moet er ook het geluk zijn dat wij geen lichamelijke tekortkomingen hebben en het geestelijk niveau met middelen om dat te kunnen samenbrengen.
Iedereen die bereid is om te werken en te leren met de daarvoor benodigde lichamelijke energie zal een eerdere kans van slagen hebben dan de gemiddelde burger.
Eigenwijs met koppigheid is tegendraads en jegens het levenssysteem, iets beginnen zonder faalangst en met positieve inzet  is al een grote vooruitgang naar beter.
Toegevend zijn met een onbewogen houding in de samenleving zoals we bij onze geboorte onschuldig waren, zullen ons de juiste beweegreden onderwijzen van de mensheid.
Onontkoombaar is dit een invloedrijk gegeven om te weten wat er in anderen hun gedachten omgaat om zo te kunnen plaatsen waarom ze bepaalde handelingen doen.
Ben eerlijk tegenover onszelf en kijk met trots in de spiegel, geef anderen niet wat we zelf ook nooit willen ontvangen, breng het ten uitvoer in vrede en met trots.
Als wij al deze facetten uit de levenscyclus opvolgen dan zal de natuur ons niet laten falen en al het noodzakelijke doen om ons dat succes toe te wensen wat wij verdienen.
Degenen die openhartig en niet lui zijn zullen altijd een stapje voor hebben op anderen en de kans op een standvastige toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 
Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen
Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen.

 


In ons leven hebben wij allemaal een kruiwagen nodig om een grote berg zand makkelijker te verplaatsen, zonder hulp zal alles langzamer gaan en moeilijker.
Een helpende hand toereiken of toegereikt krijgen kan soms zeer behulpzaam zijn vooral als er niet genoeg kennis is en het alles zal bevorderen tot een sneller proces.
Af en toe zijn wij zo impulsief om iemand bij te staan voor hulp dat we door de enthousiasme helemaal vergeten dat wijzelf ook werk of belangrijke dingen te doen hebben, de klok blijft tikken en we zijn weleens gebonden aan tijdslimieten of afspraken.
Soms door andere te helpen lopen wij onszelf voorbij, het is goed om anderen bij te staan maar wij moeten ook beseffen dat wijzelf ook belangrijk zijn en bedenken om daar duidelijke grenzen aan te geven.
Iemand die in nood verkeerd of hulpbehoevend is, dan is het fijn om hun spontaan een ruggesteun te kunnen geven en daarmee assisteren om uit de noodtoestand te komen.
Daarna zijn we blij doordat we iemand hebben geholpen die ons op dat moment nodig had en daarmee uit de problemen is gekomen.
Op een tijdstip dat wijzelf in de moeilijkheden zouden zijn hopen we ook op hulp van anderen en vragen daar misschien ook wel om, maar bij goede vrienden is dat niet nodig die zien het.
Ook kan het zo zijn dat als we iemand geholpen hebben hun op dat ogenblik overdreven aardig en dankbaarheid uitspreken maar later alles snel weer normaal of vergeten is.
Het is beter om ons eigen daar niet aan te ergeren en het te zien als een deel van het leven, als de kaars brand kan iedereen van het licht en de romantiek genieten.
Sommigen zijn zelf niet zo intelligent en blazen de kaars uit waardoor er een vrijheid ontstaat om het licht weer te laten schijnen of de ander in het donker achter te laten.
Voor het grootste gedeelte kunnen wijzelf ons geluk en tevredenheid bepalen als we diepgaand nadenken over meegemaakte confrontaties en met welk doel en humeur die ontstaan zijn.
Een ander helpen is niet erg maar denk daarbij vooral aan onszelf is het de moeite om het gevoel en tevredenheid te overwinnen en een ander te laten zegevieren.
Als we bereid zijn om een hoge tol te betalen maakt het niet uit aan wie wij ons eigen overgeven, want in ons hart zal de zon altijd schijnen en de zegeviering eeuwig duren.


 


Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 


 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 


The post Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen appeared first on Dagelijkse Gedichten Portaal - Easy Branches.


Source link : Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures