Jij leeft  Maar één keer dus Doe het Goed.

Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.

Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.

Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.

Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.

Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.
Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.
  • 2019-11-09 00:55:09 11 dag geleden
  • keer bekeken 4,282
51
gedeelde
Jij leeft  Maar één keer dus Doe het Goed

 

Het merendeel van de bevolking denk dat Geld hebben het leven is.
Streven ernaar om zo veel mogelijk er van te hebben in het leven.
Zijn even vergeten dat iedere minuut die verstrijkt niet meer terug komt.
En ons leven verkort en dat het niet meer in te halen is.
Jagen naar geld is meestal geen plezierige manier van leven het kost inspanning en vereist concentratie.
Want fouten kunnen in een verkeerde uitslag resulteren en stress veroorzaken.
Daarom is het beter om niet te hoog te grijpen in het leven en snel tevreden te zijn met wat jij hebt en Jouw eigen daar mee aan te passen.
Daarmee het evenwicht kunnen vinden waar Jij genoegen mee Kunt nemen.
Een goed leven is niet gebaseerd op Geld of rijkdom dat is een fabeltje.
Het is gebaseerd op jouw eigen gelukkig voelen samen met de mensen in jouw sociale leven , familie en vrienden.
In vrede leven met goede uitgangspunten en het geluk hebben dat jij ook nog eens gemakkelijk de rekeningen kan betalen.
Iedere dag vrolijk naar bed gaat en er nog vrolijker uitkomt om aan het ontbijt te beginnen voor een nieuwe uitdagende dag met avontuur in het verschiet.
Niet zoals een standaard robot dat altijd het zelfde ritme heeft en de dingen doet.
Dus deel jou leven goed in, want we leven maar één keer.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/jij-leeft-maar-een-keer-dus-doe-het-goed.html
Lees Meer Poezie.......


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Jij leeft Maar één keer dus Doe het Goed.

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen.

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen.

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen

 

We weten allemaal dat relaties en contacten hebben een heel belangrijk onderdeel is voor een geslaagd leven.
Het geeft ons volume en steun zo dat we nooit ergens alleen voor komen te staan en alles met anderen kunnen delen.
Eenheid is macht en samen sterk want veel contacten samen brengen kan een groot voordeel zijn als ze allemaal goed verenigt met elkaar zijn.
Samen door één deur kunnen en goed georganiseerd kunnen vergaderen over hoe ze samen de dingen het beste aan kunnen pakken.
Als dat goed geregelt is kunnen we spreken van een grootmacht en kunnen er bergen verzet worden tezamen zonder problemen en goed voor iedereen.
Maar het probleem is dat velen niet meer willen delen en als het mogelijk is ook ongewenst achter iemands rug om contacten leggen met elkaar en ons buiten sluiten voor ons rechthebbende deel.
Zo hebben wij veel moeite gedaan om de juiste mensen bij elkaar te brengen zodat we gezamenlijk er de profijten van konden hebben.
Maar krijgen wij als dank dat we overal van worden buiten gesloten en anderen profiteren van het door ons opgezette project om in communie iets geregeld  te krijgen wat later ten nadelen van ons is geworden.
Daardoor zijn wij de marionet geworden om aan de verlangens van anderen te voldoen en hebben onszelf buitenschot gezet door anderen te vertrouwen.
Wees geen marionet voor anderen en te voldoen aan hun wensen, leef gewoon ons eigen leven en maak het zoals we willen dat het is.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/laat-onszelf-nooit-aan-de-kant-zetten-en-zo-gebruikt-te-worden-door-anderen.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn.
 

Gevoelens we hebben ze allemaal en hoe emotioneler we zijn des te meer innerlijke problemen zal het voor ons veroorzaken.
Onze innerlijke ziel kan bij goed nieuws uitermate opgewekt en vrolijk worden of als erop getrapt word ontzettend teleurgesteld en bedroeft zijn.
Emoties we kunnen ervan huilen van blijdschap en verdriet, het kan moeilijk zijn om het onder controle te houden en af en toe willen wij het graag delen met mensen die we vertrouwen.
Soms zijn we van iets zo overbeladen dat wij het moeilijk voor onszelf geheim kunnen houden zo opgewonden, hoopgevend en bijna zeker dat het zal gaan lukken en willen er graag over praten tegen anderen.
Dit kan een erg positieve uitwerking hebben, omdat meerdere gedachten nieuwe ideeën teweeg kunnen brengen en dat kan kans vergrotend voor ons zijn of een bevestiging van de goede denkwijze en richting in onze gedachten.
Maar het kan ook volledig verkeerd gaan als de verkeerde oren onze toekomstige plannen te horen krijgen en daar liever zelf iets mee willen ondernemen voor eigenbelang.
Dit kan zowel voor zakelijk als persoonlijke voordelen betekenen door jaloezie niet voldoende kennis of een toegespeelde kans om daar de verwelkomende aanwinst uit te kunnen behalen.
Het is soms moeilijk in het leven de correcte en vertrouwelijke persoon te kiezen om onze intieme vindingen of gedachten te vertellen in vertrouwen.
Het kan dan weer overgebracht worden naar anderen of worden gebruikt voor opportunisme en we zo een familielid, vriend relatie of kennis kunnen verliezen tezamen met onze gedachten.
Helaas is niet iedereen voor honderd procent te vertrouwen, zelfs als we een uitstekende band hebben en het nooit in onze gedachten op zou komen moeten we nog voorzichtig zijn met informatie te transformeren naar anderen zonder twijfels.
Zij kunnen de persoon zijn die het pistool (kwade gedachten) bezit waaraan wij de vertrouwelijke munitie (informatie) gratis aanreiken waarmee wij onszelf een nekschot (benadelen) kunnen laten geven.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!