Geluk geven aan Mij.   Jullie weten het niet !!!!!!! Maar jullie zijn een van de redenen dat mijn leven meer zin geeft. Dat ik gelukkig
Geluk geven aan Mij.

Geluk geven aan Mij.

Geluk geven aan Mij.

Geluk geven aan Mij.

Geluk geven aan Mij.

Geluk geven aan Mij.
Geluk geven aan Mij.
  • 2019-09-12 01:55:20 2 maanden geleden
  • keer bekeken 4,998
35
gedeelde

Geluk geven aan Mij.

 

Jullie weten het niet !!!!!!!
Maar jullie zijn een van de redenen dat mijn leven meer zin geeft.
Dat ik gelukkig ga slapen en dromen.
Wakker word met een glimlach en goede moed.
Een goed gevoel heb om de nieuwe dag te beginnen.
Positive denk over de dingen die vandaag weer gaan gebeuren.
Negatieve dingen oplos met een glimlach en een goed humeur.
Mij laten geloven in een goede toekomst met welvaart.
Me tevreden laten zijn met wat ik heb.
Hopen dat het in de toekomst aleen maar groeit.
En me laten hopen dat ik verder in het leven gezond zal blijven.
Met veel liefde , vrienden en voorspoed.
Ik wil jullie voor dit alles danken.
Dat jullie een part van dit geheel zijn voor mij.
En ik vergeef alle mensen die mij slechte eervaringen hebben gegeven.
Maar om hun in de toekomst nog hetzelfde vertrouwen te geven is niet mogelijk.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

 


Wat denk je van dit verhaal?
Geluk geven aan Mij.

Wijsheid is de Mogelijkheid om Bergen van Ervaringen om te Zetten in Eindeloze Mogelijkheden.

Wijsheid is de Mogelijkheid om Bergen van Ervaringen om te Zetten in Eindeloze Mogelijkheden.


Wijsheid is de Mogelijkheid om Bergen van Ervaringen om te Zetten in Eindeloze Mogelijkheden

 

Voor de intelligente personen onder ons is er altijd een vooruitzicht met toekomstperspectief, doordat hun bijna op iedere vraag een antwoord hebben en in alles toekomstmogelijkheden zien.
Ze zijn niet bang om vuile handen te krijgen en hun vrije tijd te gebruiken om iets nieuws te proberen.
Ervaring op een bepaald gebied heeft iedereen, maar de persoon met de ware wijsheid weet hoe het te gebruiken op de best mogelijke manier.
Sommigen personen hebben verschillende ervaringen op een verschillend gebied maar als ze die niet volledig benutten in de perfecte situatie of timing gaat de kans verloren.
Sommige dingen zijn te uitgebreid om daar alle kennis over te hebben, we hebben wel over bepaalde onderwerpen alle kennis maar dat maakt het geheel niet compleet.
Om die kans dan niet te verliezen moeten we de taken en het werk verdelen zowel ook de winsten delen met anderen om alles gedaan te krijgen.
Dat vergt een goed organisatie vermogen om die possibiliteit niet voorbij te laten gaan en de juiste personen met capaciteiten bij elkaar te brengen om de opdracht met professionele bekwaamheid te klaren.
De handelswijze en tegemoetkomingen naar elkaar toe moet op een formidabele manier zijn geregeld met faire afspraken en verdelingen.
Zo heeft iedereen zijn part in deze overeenkomst en kan van deze buitengewone waarschijnlijkheid gebruik maken en genieten met een zakelijk voordeel.
De potentie methode zal zo zijn entree maken naar elkaar toe om grenzeloos en onophoudelijk dingen met elkaar te kunnen doen door het bevattingsvermogen in te zien dat samen sterk en verenigt onverslaanbaar de klus geklaard kunnen worden.
Zo creëren we gelegenheden om vakmanschappen van verschillende mensen als een groep samen te voegen in één project.
Oogverblindend is het voor de meesten, maar diegenen die kunnen delen en samenwerken op een unieke sensationele manier hebben de potentie met vele mogelijkheden.
Hun handelswijze zal vele alternatieven bieden als er meerdere kundigheden met verschillende vaardigheden moeten worden gerealiseerd in een karwei of opdracht.
Zij hebben de intelligentie en brein om bergen te verzetten door de ervaringen van deskundigen en die samen toevoegen in een groep met geroutineerde ontwikkelde competentie om zo eindeloze mogelijkheden voor elkaar te krijgen.
auteur Jan Jansen


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/wijsheid-is-de-mogelijkheid-om-bergen-van-ervaringen-om-te-zetten-in-eindeloze-mogelijkheden.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 


Als we Doorgaan met het Planten van de Zaden voor Morgen, Zullen onze Dagen de Moeite Waard zijn om te Herinneren.

Als we Doorgaan met het Planten van de Zaden voor Morgen, Zullen onze Dagen de Moeite Waard zijn om te Herinneren.


Als we Doorgaan met het Planten van de Zaden voor Morgen, Zullen onze Dagen de Moeite Waard zijn om te Herinneren
 

We hoeven geen berg in één dag te verzetten als we met continuïteit iedere vierentwintig uur een kruiwagen vol met zand verzetten is er al een vooruitgang in ons leven.
Stap voor stap, beetje bij beetje, en dit blijven volhouden kan wonderen verrichten in de verandering en verbetering van ons leven.
Heb altijd geloof dat zelfs als we vandaag onze doelen niet kunnen bereiken, we zullen er dan nog steeds meer dichterbij komen, dag na dag als we niet opgeven.
Als wij ieder etmaal 10 vierkante meter stenen metselen zal naar een jaar ook een flinke hoge muur zijn, vergeet nooit dat continu ergens mee bezig zijn expansie geeft.
Werken aan de toekomst is datgene wat vooruitgang garandeert met volharding en doorzettingsvermogen zal op een gegeven moment op zeker succes behaald worden.
Geduld overwint alles, dus gun onszelf ook de tijd om dat in de wacht te slepen waar we naar streven met goede uitgangspunten.
Breng geen water naar de zee, want dat zal ons geen ontplooiing voor een betere toekomt verschaffen.
Denk met intelligentie na over wat we gaan doen en het toekomstmogelijkheden heeft en bevorderlijk is voor een verbetering in onze levensomstandigheden.
Een denkwijze creëeren die de ontwikkelingsfase van ons vermogen overtreft en daar constant mee bezig zijn om zo een stijgende ontwikkeling te kunnen fabriceren.
Als we de voorgaande dagen met trots willen herinneren, is het beter om iedere dag de voorbereidingen te treffen voor de aankomende dag, en dat is morgen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/als-we-doorgaan-met-het-planten-van-de-zaden-voor-morgen-zullen-onze-dagen-de-moeite-waard-zijn-om-te-herinneren.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 


post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures