Grote Geesten Denken Hetzelfde..   Ruim denken is iets wat mijn ouders mij altijd geleerd hebben en vriendelijkheid kost niks en dank

Grote Geesten Denken Hetzelfde.

Grote Geesten Denken Hetzelfde.

Grote Geesten Denken Hetzelfde.

Grote Geesten Denken Hetzelfde.

Grote Geesten Denken Hetzelfde.
Grote Geesten Denken Hetzelfde.
  • 2019-09-11 09:55:14 10 months ago
  • keer bekeken 4,820
0
gedeelde

 
Grote Geesten Denken Hetzelfde..
 

Ruim denken is iets wat mijn ouders mij altijd geleerd hebben en vriendelijkheid kost niks en dank U wel ook niet maar geeft wel extra waarden aan ons ego.
Waardering is het waar het allemaal om draait in de wereld om ons allemaal een beter bestaan te geven.
Waardeer elkaar en deel die dingen met anderen waar wij zelf voldoening van hebben en laat een ander daar ook van genieten met een goed gevoel.
In de sociale media word er zoveel gedeeld onder elkaar en iedereen heeft daar plezier in en iets om vrije tijd goed in te delen met een toevoeging aan ons leven.
Er zijn velen alleen voor ontspanning in de sociale media te vinden maar ook zaken mensen of sociaal media netwerkers die zo contact zoeken met andere mensen over de gehele wereld.
Ze denken allemaal hetzelfde en respecteren elkaar, want als je in de sociale media wilt scoren is het de bedoeling dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met onze boodschap of product.
Op dat punt hebben we elkaar allemaal nodig, want hoe meer er gedeeld, taggen of over gepraat word hoe meer voldoening het geeft.
In netwerken geeft dat ook allemaal punten en dat is wat sommigen niet weten of daar geheel niet bij stil staan terwijl er anderen zijn die juist daarmee hun voordelen halen en het netwerk vergroten.
Anderen daar tegen maken het anderen moeilijk en rapporteren iets wat ze niet leuk vinden bij de eigenaren van het sociale netwerk bijvoorbeeld Facebook.
Waarna deze stappen gaat ondernemen en een member blokkeert en daarna bepaalde functies niet meer te kunnen gebruiken.
En dit lijkt mij een beetje tegenstrijdig aan de sociale media, waarom kunnen we dat niet samen oplossen onder elkaar en verwittig een ander ervan dat je iets niet meer wil en ben dan sociaal en stuur een bericht of in een chat.
We weten allemaal dat we niet de zelfde interesses hebben en geef dat dan ook duidelijk aan en respecteer elkaar door dat te vertellen.
Ben sociaal en waardeer elkaar zo kunnen we samen alles delen en verdelen doordat worden we allen groter en zal sociaal media ook een sociale uitwerking hebben.
Stillen wateren hebben diepe gronden maar door discussiëren worden er compromissen gesloten met een sociale oplossing die goed is voor iedereen.
Samen sterk is een ander woord voor sociale media en grote geesten denken hetzelfde.
Samen overleggen voor de beste oplossing met een professionele uitkomst.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/grote-geesten-denken-hetzelfde.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 
Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Grote Geesten Denken Hetzelfde.

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com