Sereniteit   Steeds vaker zien we dat mensen de controle verliezen en geheel door het lint gaan. Dit heeft grotendeels te maken door de eco

Sereniteit.

Sereniteit.

Sereniteit.

Sereniteit.

Sereniteit.
Sereniteit.
  • 2019-09-11 01:55:11 10 months ago
  • keer bekeken 3,885
53
gedeelde

Sereniteit

 

Steeds vaker zien we dat mensen de controle verliezen en geheel door het lint gaan.
Dit heeft grotendeels te maken door de economische crisis en de teruggedrongen levensomstandigheden van de bevolkingen.
Er komen steeds meer wettelijke regels bij en de onkosten worden steeds hoger tegenover de verdiensten waardoor er frustratie en ergernis ontstaat.
De mensen worden zenuwachtig en zien geen vooruitgang waardoor spanningen worden opgevoerd en dan loopt het uit de hand.
De criminaliteit neemt toe en in de meeste gevallen staat de wet machteloos waardoor er slechte voorbeelden worden gegeven zonder oplossingen en straffen zodat die invloed hebben op anderen en dit dan opvolgen.
Maar we moeten zelf helder blijven denken en onze gemoedstoestand en emoties niet de overhand laten nemen en de kalmte bewaren.
We moeten gewoon als een filosoof denken met een heldere geest, liefde en wijsheid zo onze gemoedsrust tot kalmte dwingen.
Gedachten concentreren in een gemoedstoestand met innerlijke rust zonder emoties, want dat verstoort onze houding en karakter.
De innerlijke vrede en rust in ons lichaam moeten we stabiel houden en ons niet te druk maken over dingen waar wij geen invloeden op kunnen uitoefenen of hebben.
Iets wat wij niet kunnen veranderen of verbeteren, omdat daar geen kennis of macht voor is, laten we er dan beter geen energie aan verliezen of een slecht humeur door krijgen.
Als we de wereld willen verbeteren met vrede begin dan zo te denken dat we alleen maar onszelf kunnen veranderen en hopen dat anderen ons opvolgen.
Zodat wij sereniteit over de controle van rust en innerlijke kracht niet verliezen aan dingen die ons emotioneel opwinden en we er nooit iets aan kunnen veranderen.
Een heldere geest geeft sereniteit de vrede en kalmte met rust in ons lichaam.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/sereniteit.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 
Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Sereniteit.

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com