Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen   In ons leven zijn er vele dingen die gebeuren onverklaarbaar, maar de

Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen

Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen

Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen

Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen

Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen
Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen
  • 2019-09-10 20:55:30 10 months ago
  • keer bekeken 4,701
45
gedeelde 
Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen
 

In ons leven zijn er vele dingen die gebeuren onverklaarbaar, maar de zon, maan en de waarheid kunnen we niet verdonkeremanen en komt altijd tevoorschijn.
Er zijn mensen die hun ware karakter niet tonen en een eigen rol spelen in het leven en daarbij ook nog eens een goede acteur zijn, doordat we misschien in hun geloven.
Dit is iets dat in een korttijds bestek werkt, maar bij een langdurige relatie word eens het ware karakter ontmaskert en komt dat naar boven gedreven als een verrassing.
Op dat moment zijn ze in hun eigen spinnenweb beland en zal er bij ons alleen nog maar argwaan en ongeloofwaardigheid zijn tegenover hen en is de batterij leeg.
Wij hadden dit nimmer achter hen gezocht en het is dus een echte schok in onze denkwijze en welomschreven gegeven respect van te voren wat nu in een tweestrijd is terechtgekomen.
Als we er eens goed overdenken is het niet te bevatten en eigenlijk al die tijd was het ondenkbaar in onze gedachten geweest, maar het tegendeel is daar nu.
Door schade en schande wordt men wijzer en dat is natuurlijk waar, maar zoveel vermogen, tijd en energie is verspild op een onjuiste manier in deze tijdsperiode.
En zo blijft het leven ons overrompelen waardoor onze energie en alles verloren is gegaan aan één persoon die we hoog aangeschreven hadden met eerbiediging.
Die persoon heeft met een ongewenste aanpak door onverantwoordelijkheid gevoel en waardering misbruik gemaakt van ons geschonken vertrouwen.
Wij hebben tijd, cash en onze energie gestoken in iets wat niet toekomstgericht was voor beiden maar helaas alleen één richting op ging tot het einde.
Zo hebben we in ieder geval ontdekt dat er regels en plichten moeten zijn waaraan voldaan moet worden om gelijkwaardig te zijn in het leven.
Helaas kunnen we niet roekeloos onze geloofwaardigheid en hart schenken aan derden en blijft de perfecte regel gelden "vertrouwen is goed controle is beter"
We kunnen nu verdrietig zijn doordat ons iets is aangedaan, maar wat schieten we daarmee op, ok we hebben het niet verdient, omdat we alleen maar het beste wilden.
Tenslotte is de waarheid aan het licht gekomen en is het beter om ons weelderig te voelen ondanks de bedroefdheid voor wat ons is aangedaan kunnen wij erg trots zijn.
Wij hebben altijd alles gedaan om het zo goed mogelijk te doen en respect getoond, door iedere keer onze hulp aan te bieden en meer te geven dan ze nodig hadden.
Het is niet in dank afgenomen echter de vraag is waar ligt de fout, daarom zal de zuiverheid van oprechtheid hier zegevieren voor onszelf bij het kijken in de spiegel.
Redengevend zal er op zo'n moment altijd een minpunt zijn voor iemand wie dat zal zijn is geen vraagteken meer.
Er wordt een onvervangbare trouwhartige en behulpzame relatie verloren die iedereen voor een betere toekomst nodig heeft en die ook nog eens onbetaalbaar is.
Voor onszelf zullen er alleen maar tijdstippen met pluspunten aangebroken, want het voorliegen en manipuleren is een persoonlijke karaktertrek die niet meer zal verdwijnen.
Dit zal zich dan ook weer herhalen en opnieuw blootleggen het is een kwestie van tijdsverloop en de mythe zal zich weer tot uitdrukking brengen tegenover anderen op iedere plaats.
Voor sommigen is het makkelijk om de realiteit te verbergen maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel in een tijdsframe,
Waarna de onthulling van een karaktereigenschap zich openbaart en dan zichzelf publiceert in het openbaar en zodoende het waarheidsgehalte van eerder gesproken woorden geen betekenis of waarde meer zullen hebben.
Dientengevolge hoeven we ons geen zorgen te maken doordat we nu weten dat de tijdsklok ons alles zal vertellen over wat er gebeurd is met de feitelijke originele waarheid.
Wanneer we dachten dat wij er volledig van overtuigt waren de levensechte kleuren van die persoon te zien, is het nooit te laat om de donkere kanten te ontmoeten, hoe eerder des te beter.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 


Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Geduld overwint alles evenals een tijdvak spreekt boekdelen

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com