Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon   Het leven is één groot feest als alles gaat zoals wij willen en vo

Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon

Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon

Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon

Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon

Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon
Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon
  • 2019-02-11 14:55:30 6 maanden geleden
  • keer bekeken 4,097
0
gedeelde 
Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon
 

Het leven is één groot feest als alles gaat zoals wij willen en voldoende financiële middelen hebben om ons daarom geen zorgen hoeven te maken.
Ieders leven is ook een grote onzekerheid met hoop en zegen voor dat het levenslang goed blijft gaan of liever gezegd er word gehoopt dat het biedt opstand verbeteringen met het geluk aan onze kant.
Als we herzieningen willen naar beter moeten we risico's nemen en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, dus is voorbereiding een noodzaak.
Omdat het namelijk ook ongewenst kan aflopen, wanneer te starten kunnen we zelf bepalen maar of het resultaten gaat opleveren is geen garantie.
Natuurlijk calculeren we altijd een risicofactor in en hebben we ons huiswerk goed gedaan met een theoretische evaluatie, voordat we eraan gaan beginnen.
We weten nu eenmaal dat correcties geen garanties zijn voor een betere toekomst, het is winnen of verliezen en illusie doet leven.
Helaas zijn er ook opties die passeren op een tijdstip dat het niet gelegen komt, maar het een enorm buitensporig toekomstperspectief bied in onze eigen opinie.
Een eenmalige kans die in een telefoon of persoonlijk gesprek direct beslist moet worden met twee keuzes "ja en Nee"
Bij JA aanvaarden we het en zijn verantwoordelijk voor alle perikelen die daaruit kunnen voortvloeien met bij slagen een stap vooruit en verbetert leven.
We staan in de startblokken om het startschot te geven en zeggen NEE door onze twijfels, onbekendheid en het niet willen nemen van de aansprakelijkheid.
Voor de meerderheid is het een problematisch en ongemakkelijke stand van zaken om het te beklinken door de toerekeningsvatbaarheid in deze kwestie of transactie.
Op zo'n ogenblijk is er niet veel tijd om na te denken en een slechte beslissing zou fataal zijn, waarbij een goede zet de wereld zou betekenen.
Maar een terugweg of nieuwe kans is of komt er niet meer het is eenmalig, we springen in het diepe water en verdrinken of starten te zwemmen zonder garantie.
Door zelfverzekerd te zijn en voldoende kennis in huis te hebben kunnen wij van zo'n buitenkans gebruikmaken door het te accentueren en 't ten uitvoer brengen.
In zo’n toevalstreffer is er alleen maar een mogelijkheid met een JA als wij de bekwaamheid bezitten voor de kansberekening dat het succesvol zal verlopen.
Hierbij zetten wij nu eenmaal onze positie, naam, reputatie op het spel en die is van levensbelang of het dat waard is word alleen geprononceerd door resultaten.
Iedereen weet ondertussen wel dat het leven niet risicoloos is en door acties te voltrekken er een modificatie kan plaatsvinden bij stilstand niet.
Als er één schaap over de dam is zullen er meer volgen, dus zonder initiatief komt er geen bevinding of eindresultaat met een voortreffelijke prestatie of deceptie.
Alleen door stappen te blijven zetten op de succesladder klimmen we naar boven en worden we aangemoedigd door zelfrespect en de medemens in naaste omgeving.
Educatie is zeer invloedrijk bij het betreden van deze waarschijnlijkheden en bevorderen onze kansen van slagen door grensverleggende kennis in symbiose.
Persoonlijke grenzen overtreffen geeft vermeerderende kansen, dus profiteer ervan als of nu het nog realiseerbaar is, want niets is permanent in ons leven.
Essentieel met beide benen op de grond als iets lukt is daarna een terugval makkelijker te verwerken door de voorafgaande belevenis en bekendheid.
Gedane zaken nemen geen keer, en iedere poging naar vooruitgang in het leven zal een vraagstuk en gok zijn.
Een avontuur met wispelturige natuurgetrouwe consequenties vanaf ieder startpunt zonder 100% zekerheid als er niemand garant staat met een waarborgsom.
Iedereen zou kansen moeten benutten als die zich voordoen het is immers een krachtsinspanning naar een vooruitstrevend toekomstbeeld.
Doorslaggevende wijzigingen in de wereld komen door de vondst of ideeën van één persoon waarna door bekendmaking anderen het opvolgen.
Ben die persoon die de wereld wil veranderen, want alles begint bij onszelf.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 

Wat denk je van dit verhaal?
Superieure wijzigingen tot stand brengen in hoogsteigen persoon

ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht