De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn..   Alles in het leven is een stuk gemakkelijker als we volledig weten wie w

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.
De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.
  • 2019-02-11 07:55:16 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,053
1
gedeelde

De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn..
 

Alles in het leven is een stuk gemakkelijker als we volledig weten wie we zijn en wat onze zwakheden  en sterke punten in ons gestel zijn.
Waar we schrik van hebben en absoluut niet bang van zijn, wanneer we ergens kwaad om worden of geheel niet accepteren.
Hoe we na een inzinking weer vrolijk kunnen zijn en waar we opgewonden van worden.
Wat ons kan stimuleren en infecteren zodat we voorkomen er verslaafd aan te worden allemaal belangrijke dingen om ons zelf onder controle te houden.
Waar we in geïnteresseerd zijn en welke kennis we al hebben zodat we een bepaalde richting weten over onszelf wat geschikt is voor ons.
Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, sommige hebben zelfs meerdere gezichten.
Het is heel belangrijk om te weten wie we zijn en waartoe we in staat zijn.
Want dan kunnen we ons volledig optimaliseren met onze eigen talenten en die gebruiken in ons dagelijks leven.
Kunnen we keuzes gaan maken om te doen waar ons hart tevreden mee is om zo het geluk te ontmoeten in ons leven.
Want het geluk zal nooit zomaar naar ons toe komen dat zullen we zelf moeten creëren of opzoeken.
En hoe beter we ons eigen kennen des te makkelijker is het om aanpassingen te accepteren en veranderingen toe te passen indien dat nodig is.
Zodat we dan klaar zijn om te ontdekken of we geschikt zijn voor een bepaalde functie of verandering.
Want bepaalde dingen hebben wij misschien lichamelijk geheel onder controle maar komen we geestelijk en mentaal nog iets te kort of omgekeerd.
Dit is ook niet iets ongewoons en ook zullen wij daar allemaal mee geconfronteerd worden en om teleurstellingen te voorkomen is het zo belangrijk dat wij onszelf goed kennen en de grenzen weten.
Dat wij bij iedere nieuwe uitdaging niet verrast worden en ontdekken dat we te hoog gegrepen hebben en ondergeschikt zijn.
Het fijnste gevoel is om door een ander ontdekt te worden en dan te ontdekken dat wij alle kennis en kwaliteiten bezitten die er nodig zijn om aan hun verwachtingen te voldoen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/de-grootste-uitdaging-het-leven-om-te-ontdekken-wie-zijn.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen


 

 


Wat denk je van dit verhaal?
De Grootste Uitdaging in het Leven is om te Ontdekken Wie we Zijn.

Wanneer we het Maximale al Hebben Bereikt, ons over de Limiet Duwen zou onze Huidige Situatie kunnen Ruïneren


Wanneer we het Maximale al Hebben Bereikt, ons over de Limiet Duwen zou onze Huidige Situatie kunnen Ruïneren
 

We proberen allemaal het beste uit ons leven te halen daar hoeven we niet om te liegen, het beste is nog niet goed genoeg voor degenen waar we van houden en onszelf.
Iedereen heeft grenzen daar is geen twijfel over, alleen die zijn voor eenieder verschillend soms ook onterecht maar dat moeten we accepteren in het dagelijkse leven anders worden we gek.
Teveel letten en vergelijken met andere individuen is helemaal niet nodig als wijzelf weten wie  en waar we mee bezig zijn is het al goed genoeg, het zou ons alleen maar uit balans kunnen brengen.
Als we de kennis al hebben dan is het alleen maar hard werken en de boel goed organiseren om het draaiende te krijgen tot een succes.
Matchen met anderen geeft vaak verwarringen, want iedereen doet de dingen op zijn eigen manier en streeft naar een doel, vanuit de basiselementen die we dan zelf kunnen uitwerken om uitzonderlijk te zijn.
Een eenling in een massale mensen massa valt niet op, maar één excessieve persoon die iets heeft of weet wat anderen niet hebben kan in één minuut dat aan duizenden anderen hun verstand brengen.
Duizenden individuelen kunnen niet tegelijk in één minuut een eenling iets tonen of leren dat zijn logische feiten.
Het maximale al bereikt hebben in het leven heeft niemand maar om ons te forceren om steeds meer te willen zou fatale gevolgen kunnen hebben geestelijk en materialistisch.
Onze geleerdheid schenken aan de maatschappij als franchise zou dan betere begrippen en massaal inkomsten verkrijgen zijn voor iedereen en zo blijft de kennis gewaarborgd.
Zo zouden we onze huidige limiet niet ruïneren door er over te gaan en geven zo anderen de kans om limieten te bereiken met de inzet van ons maximale bereik.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/wanneer-we-het-maximale-al-hebben-bereikt-ons-over-de-limiet-duwen-zou-onze-huidige-situatie-kunnen-ruineren.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 


Alles kan Beter zijn als we Bereid zijn om Harder te Werken aan Onze Vastberadenheid.


Alles kan Beter zijn als we Bereid zijn om Harder te Werken aan Onze Vastberadenheid
 

Steeds maar blijven twijfelen of ergens vroegtijdig mee stoppen gaat Ons niet vooruit helpen  maar zal aan investeringen en tijdsverlies een slechte indruk achterlaten bij anderen.
Met waarschijnlijk in hun gedachten dat we niet weten waar we mee bezig zijn om zo met onze tijd en geld om te gaan alsof het oneindig is en geld als water verdient word.
Het lijkt wel of alles niet georganiseerd is of dat iedere planning van richting veranderd naar een kleine tegenslag die met vastberadenheid en doorzettingsvermogen zou opgelost kunnen worden in een bepaald tijdschema.
Maar wat vroegtijdig word afgesloten doordat de hoop word opgegeven en er geen geloof meer in is door te weinig ervaring en kennis.
Terwijl de kennis juist moet worden opgedaan door ervaring en bij voortzetting van het werkschema we die juist kunnen verwerven.
Dus om dat dan binnen te halen moeten we zeker niet stoppen en gewoon doorzetten en verder gaan en zo alles wat we verder nodig hebben om te slagen in ontvangst nemen.
Opgeven is gewoon heel erg onverstandig en daar zal nooit wat mee te behalen zijn, alleen maar verlies op alle fronten.
Dus weet altijd waar we aan beginnen en bij een start zo vastberaden zijn dat stoppen onmogelijk is, zodat alles waar we een aanvang mee nemen zal lukken zodat er word gepresteerd om succes te volbrengen.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/alles-kan-beter-zijn-als-we-bereid-zijn-om-harder-te-werken-aan-onze-vastberadenheid.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 


post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures