Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd   Wachten totdat er iets naar ons toekomt wat voorbestemd is zal nooit te laat komen

Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd

Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd

Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd

Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd

Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd
Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd
  • 2019-02-10 22:55:13 1 years ago
  • keer bekeken 3,225
37
gedeelde 
Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd
 

Wachten totdat er iets naar ons toekomt wat voorbestemd is zal nooit te laat komen, maar misschien wel niet op het juiste moment.
Deswege moeten we er altijd zelf zorg voordragen dat de veranderingen het zodoende beter maken met vooruitzichten in de toekomst.
En niet op dezelfde plaats of met iets door blijven gaan wat geheel geen toekomstperspectief bied.
Zonder geluk vaart niemand wel in het leven.
Dat is ook een factor en feit, dus als we ons eigen op een ongelukkige plaats bevinden en wij geheel geen kansen hebben is onszelf verplaatsen geen misdrijf maar een wijs besluit.
Hiermee creëren wij zelf de kansen voor een beter toekomstig vooruitzicht en vergroten wij zo om het geluk aan onze kant te krijgen.
Blijven wachten op een kans biedt ons geen toekomstmogelijkheden en is hetzelfde als het kopen van een lot in een loterij met veel hoop en hoogstzelden vooruitzicht op de hoofdprijs.
Met afwachting dat er bepaalde kansen vanzelf naar ons toe zullen komen en door er niet zelf achteraan te gaan om datgene wat we willen bereiken zal het er niet gemakkelijker op worden.
We zullen het spoor bijster raken, en in ons leven zal het zeldzaam zijn dat we de dingen waarna we streven vanzelf zullen ontmoeten.
Zoals daarmede dan onszelf succesvol of tevreden mee zullen voelen of kunnen vertegenwoordigen met trots en een glimlach.
Wees niet angstwekkend of voorzichtig om aanpassingen uit te voeren die kunnen leiden tot reorganisatie in ons leven.
Al zouden we er iets bij inschieten, aan de andere kant is het dan een les, zodat deze ervaring die we dan hiermee opgedaan hebben onbetaalbaar is.
Het is geven en nemen in een zinvol mensenleven, maar vooral het nemen van de juiste beslissingen.
Degenen die niet kunnen geven, teruggeven of delen zullen ook nooit genoegen nemen of genoeg terug kunnen nemen, want ze zijn onverzadigbaar.
In geval we willen oogsten zullen we eerst moeten zaaien door contacten te leggen met vriendelijk zijn en met een gepaste rechtvaardige houding tegenover onze medemens.
Sommigen onder ons hoeven geen veranderingen aan te brengen. terwijl anderen al wonderbaarlijke uitspraken en een goede houding bezitten maar het verkeerd interfereren.
Voordat we met een reorganisatie van ons leven beginnen kunnen we eerst naar de stand van zaken kijken in onze omgangsvormen met anderen.
Daarna de mogelijkheden en aanleidingen bekijken waaraan we ons moeten aanpassen zodat wij in iedere nodige situatie de geschikte ingesteldheid en gedragslijn volgen.
Zelfs al met een kleine overkomende manieren verandering kan dit al een enorm verschil maken bij anderen over en voor ons leven.
Het is een soort ere of gedragscode  die door iedereen gewaardeerd word en van daaruit beseffen wij om het dan verder met potentie tot iets groots uitbouwen.
Wanneer wij ontevreden zijn met ons bestaande leven, denk dan niet dat het met wachten anders zal belopen, want het zal alleen maar wijzigen in ongunstigheid.
Ga opzoek naar afwijkende lokaliteiten en verder kijken dan onze neus lang is, verbreed onze visie en droombeeld om voorwaarts te gaan.
Ga een kijkje nemen op andere plaatsen als wij geen innerlijke vrede en onvoldaan zijn in de omgeving waar wij ons nu vertoeven ook start met het selecteren van de juiste vrienden.
Om gelukkig te zijn met een groeicapaciteit en een beter voorspellingsvooruitzicht om daardoor zowel de juiste kansen te kunnen benutten in het leven.
Moeten we blijvende veranderingen aanbrengen voor verbeteringen van onszelf totdat we tevreden zijn met iedere hervorming in een genomen beslissing.
Net zolang aanpassingen aanbrengen in onze levensgesteldheid of mentaliteit totdat we de juiste plaats en niveau hebben bereikt voor genoegdoening.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 


Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Play online games for free at games.easybranches.com

Wat denk je van dit verhaal?
Op Kansen wachten in het Leven is verloren tijd

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com