Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen   Respect is iets wat wij mee hebben gekregen met onze opvoeding en op late

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.
Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.
  • 2019-02-10 12:55:14 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,044
30
gedeelde

Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen

 

Respect is iets wat wij mee hebben gekregen met onze opvoeding en op latere leeftijd nog meer aanleren door onszelf te zijn en de waarde kunnen inschatten van iets wat niet te koop is.
Tijd is kostbaar en het is niet mogelijk voor ons om al onze tijd te besteden met zorgen op te lossen voor iedereen om ons heen.
Want vaak is onze tijd ook maar beperkt en hebben we zelf ook verschillende problemen en werkzaamheden met zorg voor een gezin die onze aandacht nodig hebben.
Maar wie goed doet die beter ontmoet dus lief zijn voor elkaar met een helpende hand is erg belangrijk in ons leven.
Helaas zijn er nu ook veel personen die daar misbruik van maken en het geheel niet waarderen en alleen maar uit zijn op meer voordelen.
Als iemand ons een helpende hand toereikt zonder er iets voor terug te vragen, dat zijn de personen die we echt zouden moeten waarderen.
Hetzelfde geldt voor ons, als diegenen die nooit koesteren wat we doen voor hen, zal het onverstandig zijn om nog meer van onze inspanningen aan hen uit te besteden.
Ieder uur is maar één keer te verbruiken en het komt nooit meer terug dus besteed onze tijd op een verstandige manier en goed.
Het is beter om onze tijd en moeite te besteden aan degenen die het op prijs stellen en het echt nodig hebben om te worden geholpen en er daardoor ontzag voor hebben.
Die het appreciëren en bewonderen als wij iets voor hun doen en wij een eerbiedig gevoel hebben doordat we iets goeds gedaan hebben zonder daar een voordeel uit te willen halen.
Ben altijd bereid om anderen te helpen en blijf dat ook doen als we in deze mogelijkheid zijn probeer onszelf altijd te verplaatsen in de ander zijn schoenen en geef ze een kans.
Wanneer zij die kans zelf verknoeien door niet eerlijk te zijn of het niet te waarderen is het beter onze inspanning en liquide middelen te verbruiken aan onze eigen naaste geliefden of een ander die het wel respecteert en bewonderd.
Inspanningen leveren aan iemand die het niet waardeert is hetzelfde als stelen van een blinde die niet ziet wat er gestolen word.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/verspil-nooit-onze-inspanning-aan-diegene-die-ons-niet-waarderen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 


Wat denk je van dit verhaal?
Verspil Nooit Onze Inspanning aan Diegene die Ons niet Waarderen.

Elke dag is een kostbaar geschenk, probeer het Verstandig te gebruikenElke dag is een kostbaar geschenk, probeer het Verstandig te gebruiken.
Het grote probleem op deze aarde is dat velen niet begrijpen dat iedere dag dat wij hier zijn een geschenk is aan ons en dat dit iedere opvolgende seconde voorbij kan zijn.
Een geschenk wordt vreedzaam gegeven om ons blij te maken en daar in vrede iets mee te doen door daar een nuttige aanvulling aan te geven.
Maar velen zien het leven anders en maken het hunzelf moeilijk door alles anders te zien en zich negatief te laten beïnvloeden.
We worden door positieve invloeden geboren en zijn op dat moment een geschenk zodat alles en iedereen optimistisch is en in de toekomst ziet het er allemaal gunstig uit.
Omdat we zelf nog geen besef hebben van het leven en dat zal naar verloop van jaren alleen maar beter moeten worden als we inzien dat het bestaan een geschenk is.
We hebben dan naar jaren allemaal een verschillende soort levensstijl maar zullen vereert moeten zijn, omdat wij diegene zijn die iedere dag weer op nieuw adem kunnen halen.
Denk niet dat het moeilijk is om onze dagen door te komen, maar ben opgewekt en positief neem het risico als dat nodig is om vooruitgang te behalen.
Zodat wij met een vreedzaam gevoel en voldoening over het verloop van de gehele dag kunnen gaan slapen en iedereen vergiffenis hebben gegeven.
Dan zullen we ons goed voelen en hebben geen spijt als we wakker worden de volgende ochtend.
Bedachtzaam en evenwichtig zijn we weer present voor een nieuwe dag die we weer moeten indelen om deze vreugdevol en met vrede voor onszelf af te sluiten voor het slapen gaan.
Het zal een toegift zijn om de dagelijkse orde en rust te kunnen handhaven in onze omgeving en cirkel van vrienden.
Het leven moet eigenlijk gewoon in onze gedachten een groot feest zijn waar wij kunnen doen waar we ons goed bij voelen en anderen niet tot last zijn.
Op dat feest moeten we ook zorgen dat we dagelijks kunnen voldoen aan al onze verplichtingen in een harmonische manier met onze relaties.
Daarbij zal iedereen in vreugde tevreden zijn en voldoen we aan alle eisen van het leven om s'avonds met innerlijke vrede onze ogen te sluiten.
Zo waarderen we dat het leven een cadeau is door het verstandig te gebruiken doordat wijzelf zo een kostbare schenking zijn voor anderen.
Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @authorjanjansen @janjansenpoetry @easyjanjansen @easy_branches www.auteur.janjansen.guru

Onbereikbaar.


Onbereikbaar.

 

Veel dingen in het leven kunnen we niet bereiken.
Ze liggen nu eenmaal niet voor het grijpen.
Sommige dingen kunnen we leren.
En moeten er veel tijd in investeren .
Maar dat geeft ons geen garantie van zekerheid.
Wel meer berekenheid van slagen.
Dus veel hebben we niet te klagen.
Waar Een wil is , is Een weg.
Een weg , Om dat te bereiken en kansen te grijpen.
De kans op Een betere kennis met wat we willen.
En bij bereikbaarheid van vreugde gaan gillen.
Van geluk en blijdschap op Een over winning.
De over winning en het overtreffen van jezelf..
Helaas is niet alles te leren en te combineren.
Maar het overtreffen van jezelf doet je beseffen.
Hoeveel bereikbaarheid jezelf Kunt realiseren.
Door je hersens en kennis te laten combineren.
Meer kennis in je hersens op te laten nemen.
Zodat de onbereikbare dingen van te voren in het leven behoren tot het verleden.
En de toekomst staat te wachten om Jouw kennis te bemachten.
Veel deuren staan nu open .
En je Hoeft niet meer te hopen op Een goede baan.
Want iedere werkgever ziet Jouw nu staan.
En ontvangt je met open armen .
Met Een salaris dat je zal verwarmen .
En plezieren en niet word opgegeten door de gieren.


Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

 


post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures