logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Alles wat met Ons Leven te Maken heeft Moet in Balans Zijn

Alles wat met Ons Leven te Maken heeft Moet in Balans Zijn.   Een sterk karakter met een nog sterkere wilskracht hebben we tegenwoordig nodig om ons te handhaven in deze maatschappij waarin de meesten op zoek zijn naar aanzien. Befaamdheid waar


  • Oct 30 2023
  • 38
  • 4278 Views
Alles wat met Ons Leven te Maken heeft Moet in Balans Zijn.
 
Een sterk karakter met een nog sterkere wilskracht hebben we tegenwoordig nodig om ons te handhaven in deze maatschappij waarin de meesten op zoek zijn naar aanzien.
Befaamdheid waar anderen tegen opkijken dat is graag wat ze willen, populariteit voor een beter gevoel en hopen dat anderen daar in gaan geloven, kost wat het kost.
Gezichtsverlies tegenover één persoon die ze gebruiken om daardoor drie anderen of meer ervoor in de plaats terug te krijgen is een goede deal denken ze.
Vergeten even dat het leven langer duurt dan de tijd die ze eraan besteden met een ander voor de gek te houden om er zo zelf voordeel uit te halen en beter van te worden.
Beseffen niet dat ze blij en zuinig moeten zijn op iemand die ze ontmoeten die hun vooruit kan helpen, doordat het niet dagelijks zal zijn om zo'n kans te kunnen grijpen.
Ze maken de fout om misbruik van een situatie te creëren niet direct om als team te groeien maar zetten zichzelf eerst op de eerste plaats voor de kansen.
Overleg tezamen daarmee kunnen kansen vergroot worden, want meerdere hoofden hebben verschillende gedachten en ideeën die op één lijn gebracht het beste zullen scoren.
Beslissingen nemen door iets alleen te denken kan goed zijn, maar is onzeker en als wij de kans hebben om met meerdere te overleggen is dat in overeenstemming verstandiger.
Ook als iedereen het ermee eens is geeft dat een betere indruk voor een ieder bij de start en er is niemand die verwijten kan maken, want we waren het er allemaal mee eens.
Bij inzet van een investering met energie moeten er geen onregelmatige verdelingen of uitkomsten zijn in een team maar gelijkwaardige kansen naar de besteding.
Met krachtige woorden en een eerlijke uitleg zodat we weten waar we aan beginnen of investeren voor een gezamenlijke vooruitgang.
Alles wat we doen of te maken heeft met ons leven moet in balans zijn met de wensen en verwachtingen van anderen anders verliezen we vertrouwen en is het vragen om problemen.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen
Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen
 
 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support
 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites