logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Een trouwe metgezel is degene die kan evolueren met Ons samen voor een betere toekomst.

Een trouwe metgezel is degene die kan evolueren met Ons samen voor een betere toekomst   En niet diegenen die ons Leven meer Ingewikkelder maakt. De juiste mensen om ons heen of in de buurt is een groot pluspunt in het leven, zoals res


  • Sep 25 2023
  • 67
  • 2858 ViewsEen trouwe metgezel is degene die kan evolueren met Ons samen voor een betere toekomst
 

En niet diegenen die ons Leven meer Ingewikkelder maakt.
De juiste mensen om ons heen of in de buurt is een groot pluspunt in het leven, zoals respecterende familie, vrienden en relaties.
Dat zijn diegenen die ons het beste wensen en graag zien dat we een gelukkig en welvarend leven leiden en als wij problemen ondervinden zullen zij één van de eersten zijn die vragen of wij hulp nodig hebben.
Ons hart is samen één met dat van ons die liefde en leed gezamenlijk delen waarbij de eensgezindheid zeer sterk en vastberaden is vanuit gevoelens en vriendschap.
De voornaamste gedachten is simultaan bij hun en dat zijn om mekaar de beste wensen met een goede gezondheid toe te wensen wat een grote invloed heeft op ons leven.
Het motto is dat we samen de wereld kunnen veroveren en daarvoor verenigt moeten zijn en dat problemen maken een domme instelling is die de mensen uit elkaar drijft.
Verbonden zijn en gemeenschappelijk streven naar verbeteringen in een collectief verband zal voor iedereen voordelen opleveren met een gelijkwaardige behandeling.
Niet elkaar dwars zitten of discrimineren daar komen we niet verder mee dat kweekt alleen maar haat en deprimerende negatieve gevoelens die niemand innerlijke rust zullen geven.
Elkaar de ruimte en kansen gunnen zonder hebberig te zijn daar zal ieder individueel de vruchten van plukken en alles zal meer verspreid zijn onder de mensen.
Wat meerdere kansen zal genereren door een betere verdeling doordat iedereen gelijk is en niet alles alleen maar één kant opgaat door de invloed die sommige personen bezitten.
Zodat er meerdere trouwe metgezellen zullen zijn om samen te evolueren en niet over de instelling beschikken om elkaars leven ingewikkelder te maken.
Diegenen die hun hart, winsten en leed kunnen delen met anderen zullen altijd voordelen ondervinden in het leven.

 
Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid
 
auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru
 

Save

Save

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches