logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Inzet is de Brug en onze Overtuiging het om te Zetten in de Realiteit.

Inzet is de Brug en onze Overtuiging het om te Zetten in de Realiteit   Mijn ouders hebben mij vertelt om te overleven moeten we werken voor de kost en hoe meer inzet we tonen des te beter leven wij zullen kunnen creëren door ons karakter. Hou v


  • Sep 25 2023
  • 37
  • 3581 Views
Inzet is de Brug en onze Overtuiging het om te Zetten in de Realiteit
 
Mijn ouders hebben mij vertelt om te overleven moeten we werken voor de kost en hoe meer inzet we tonen des te beter leven wij zullen kunnen creëren door ons karakter.
Hou van ons werk of wat we doen en alles word een stuk gemakkelijker om de vreugde en geluk te vinden zonder teveel stress en ongemak.
Werklustig zijn zal vele ongemakkelijkheden wegnemen en geeft onszelf een voldaan gevoel aan het einde van de dag als bijna alles goed en volgens plan is verlopen.
Door inspanning en goed functioneren zullen we vooruitgang kunnen boeken op alle fronten in ons leven, onze opstelling, inzet en karakter zullen een groot deel van onze toekomst bepalen.
De realiteit zal altijd boekdelen spreken in ons leven en de resultaten de uitkomst daarvan en zal dan ons visite kaartje zijn, zo zal het zich verspreiden in de wereld.
Wees altijd bereid voor een volledige geestdrift en enthousiasme dit zal invloedrijke kansen voortbrengen met toewijding en zorg, bekendheid is ook geld en marketing.
Zorgvuldige krachtsinspanning met gebruik van ons verstand met voortvloeisels is de brug naar de realiteit die van daaruit de connecties kan maken naar het echte werk.
Ook als we  grote doelen willen bereiken, moeten we ons volledig inzetten om te werken aan het en laat ons de overtuiging doen geloven dat onze doelstelling is niet ver en binnen ons bereik.
Ben er altijd van overtuigd dat met hard werken en een doorzettingsvermogen zonder een rempedaal, iedere brug gebouwd kan worden die ons kan verbinden met de realiteit in het leven, zodat we kunnen verkrijgen wat we verdienen
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/inzet-is-de-brug-en-onze-overtuiging-het-om-te-zetten-in-de-realiteit.html

Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen
 

 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches