logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Het Rechte Pad Volgen zal ons Behoeden van Vele Mislukkingen

Het Rechte Pad Volgen zal ons Behoeden van Vele Mislukkingen   Mensen maken fouten en soms willen we niet een bepaalde kant op maar worden wij gedwongen door de omstandigheden in het leven, het is nooit te laat om veranderingen te maken ten goed


  • Sep 25 2023
  • 37
  • 4703 Views
Het Rechte Pad Volgen zal ons Behoeden van Vele Mislukkingen
 
Mensen maken fouten en soms willen we niet een bepaalde kant op maar worden wij gedwongen door de omstandigheden in het leven, het is nooit te laat om veranderingen te maken ten goede voor onszelf of familie.
De verleiding en hebzucht is soms zo groot dat een ieder in de fout kan gaan op zwakke momenten in het leven waar het voldoen aan de wensen van een geliefde een drijfveer kan zijn.
Iets te kort komen en dan in een situatie komen of raken waardoor het gemakkelijk te grijpen of te verkrijgen is en dan de aanlokkelijkheid en aantrekkingskracht groter is dan ons karakter te kunnen beheersen en in de onjuistheid belanden door tekortkomingen.
Op dat ogenblik maken wij één van de grootste vergissingen in ons leven waar wij onszelf overgeven aan een overtreding en misstap met een zware karakterfout als een dwaas.
Later kunnen wij beseffen dat we te ver zijn gegaan als het al te laat is en spijtbetuigingen voelen en uitspreken maar dat zal de gedane daad niet veranderen of verzachten.
Het is goed als wij beseffen wat we gedaan hebben niet terecht is en daar dan verandering in willen aanbrengen, maar het kan soms al te laat zijn en worden daar dan voor bestraft.
Gestelde grenzen aan onszelf opgelegd hebben zijn er om verlegt te worden maar dit soort beslissingen om zo een grensverleggend effect te creëren is zeer buitensporig en onverstandig voor de lange duur.
Toekomstperspectieven potentie zouden daarmee verloren kunnen gaan als wij in aanmerking zijn gekomen met een strafblad op onze naam.
Dat zou vele kansen in onze handel en wandel teniet doen, door één domme onrechtvaardige fout voor de rest van onze subsistentie uitgeschakeld zijn voor vele broodwinning mogelijkheden.
Vaak was het achteraf bekeken ook niet eens de moeite waard geweest om zulke risico's te nemen en daarmee een slechte indruk achter te laten bij anderen.
Het rechte pad heeft vele wegen en iedereen heeft het besef tussen goed en kwaad of wij ons nu storten op het sociale vlak, geloof of op "algemene normaliteit" ( wat onze maatschappij als normaal of goed beschouwd)  het is nooit te laat om het juiste te volgen en ook doen.
Snel materiële of financiële winsten boeken op een criminele manier is een grote mislukking en loopt voor velen slecht af,
Als wij onszelf willen behoeden voor een nederlaag is het rechte pad volgen het verstandigste om de grotere mislukkingen te voorkomen in het leven. 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
auteur Jan Jansen @auteurjanjansen
Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen
 
 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support
 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches