logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Nederigheid is een Goede Oefening voor Ons, we Moeten het Vaker Gebruiken.

Nederigheid is een Goede Oefening voor Ons, we Moeten het Vaker Gebruiken   De kunst in het leven is als we ons eigen overal thuis voelen en ons kunnen aanpassen aan iedere omgeving waar wij in vertoeven. Door een goede houding aan te nemen met


  • Sep 25 2023
  • 30
  • 4625 Views
Nederigheid is een Goede Oefening voor Ons, we Moeten het Vaker Gebruiken
 
De kunst in het leven is als we ons eigen overal thuis voelen en ons kunnen aanpassen aan iedere omgeving waar wij in vertoeven.
Door een goede houding aan te nemen met een vriendelijke uitspraak en glimlach komen we al een heen eind om overal te worden geaccepteerd.
Nederigheid is niet een keuze, het is noodzakelijk met iedereen om ons heen, voor nederig te kunnen zijn, want dit is het basisprincipe voor een rustig samenleven in iedere omgeving.
Om problemen te maken hoeven we niet te trainen dat is zeer gemakkelijk in deze tijdsperiode waar bijna iedereen gestrest en haastig is.
Belangrijk is juist om zo getalenteerd te zijn dat we alle situaties onder controle hebben zodat wij daar nederig mee kunnen omgaan met een overweldigend gevoel en stralende glimlach.
Waardering voor mensen met deze aanleg die zo geduldig en meegaand kunnen reageren op elke voorkomende constellatie zonder problemen en impressie.
Zij kunnen in alles de rust vinden en maken der eigen om niets druk, innerlijk zijn zij sneller tevreden en begrijpen veel dingen heel snel  en passen zich daarop aan.
Probleemloos duiken zij in een grote affaire om alles zonder stress op te lossen en het tot een goed einde te volbrengen waarbij iedereen voldaan zal zijn.
Probeer het zelf maar eens uit om tegen de moeilijkste momenten in ons leven positief te doen en geloof hebben in onszelf dat wij er weer bovenop zullen komen is zeer voornaam.
We gaan dan ontdekken dat we een stuk kalmer zullen zijn en eerder de oplossing vinden.
Dingen zullen ons terug benaderen zoals wij ze starten, ben nederig voor anderen en onszelf zie alles wat we meemaken positief en maak er het beste van.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/nederigheid-is-een-goede-oefening-voor-ons-we-moeten-het-vaker-gebruiken.html

Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen
 

 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches