logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Wees Altijd Geduldig, dan zullen de Juiste Dingen op het Perfecte Moment tot ons Komen.

Wees Altijd Geduldig, dan zullen de Juiste Dingen op het Perfecte Moment tot ons Komen   Geduld is een schone zaak, maar het is soms zo moeilijk om te wachten, want het onderwerp zit constant in onze gedachten. Velen willen altijd de dingen gra


  • Sep 25 2023
  • 53
  • 4384 Views
Wees Altijd Geduldig, dan zullen de Juiste Dingen op het Perfecte Moment tot ons Komen

 
Geduld is een schone zaak, maar het is soms zo moeilijk om te wachten, want het onderwerp zit constant in onze gedachten.
Velen willen altijd de dingen graag overhaast doen, omdat ze niet het geduld hebben door doorlopende financiële kosten of door het najagen van succes.
Maar zonder geduldig te zijn zullen we eerder fouten maken en de dingen niet goed genoeg georganiseerd hebben.
Zoals het spreekwoord zegt "Haastige spoed is zelden goed"
Dingen doen zonder er eerst goed over nagedacht te hebben zal altijd fouten veroorzaken door de haast en daardoor kunnen we er niet met volle gedachten aanwezig te zijn.
Zonder geduld en met zenuwen te werk gaan zal nooit het zelfde resultaat opleveren dan dat we met precisie goed overdacht en tijdloos iets afmaken.
Hard werken met perfectie zal altijd beloont worden op een gegeven moment, daar kunnen we een toekomst en vertrouwen mee opbouwen.
Iedereen zal in ons geloven als we hen geduldig kunnen laten wachten doordat ze iets in een stijgende lijn zien groeien.
Waardoor zo iedereen weet dat het voorgenomen resultaat naar verloop van tijd behaald zal worden en het gezegevierd kan worden.
Daarom ga geduldig te werk in een opbouwende fase zodat een ieder kan zien dat wanneer ze geduldig zijn hun doel bereikt gaat worden.
Dan zal er op het perfecte moment de juiste dingen tot ons komen waardoor er weer eens word aangetoond dat geduld alles overwint.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/wees-altijd-geduldig-dan-zullen-de-juiste-dingen-op-het-perfecte-moment-tot-ons-komen.html
Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen
 

 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches