logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Gedichten

Creativiteit is Oneindig.

Creativiteit is Oneindig   Er zijn individuen op deze wereldbol die af en toe hun eigen vervelen en niet weten wat te doen, maar een creatieve eenling zal daar altijd een alternatief voor hebben. Creatieve personages zullen altijd een uitwij


  • Sep 25 2023
  • 34
  • 4690 Views

Creativiteit is Oneindig
 
Er zijn individuen op deze wereldbol die af en toe hun eigen vervelen en niet weten wat te doen, maar een creatieve eenling zal daar altijd een alternatief voor hebben.
Creatieve personages zullen altijd een uitwijkmogelijkheid hebben voor een keuze uit verschillende nieuwe planningen.
Hun ideeën zullen nooit uitgewerkt zijn en denken verder in de toekomst daardoor hebben ze de kans om dit te gebruiken en altijd iets te vinden wat hun opwind om te gaan doen.
Als we de mogelijkheid hebben, maar onze creatieve geest niet willen gebruiken dan zal er niets veranderen in ons leven.
Stilstaan op één plaats of ons fixeren alleen maar op één object beperkt ons in mogelijkheden terwijl als we ons verplaatsen en de dingen uitbreiden het ons meerdere kansen bied.
En we onze fantasieën vruchtbaar kunnen besteden op de nieuwe lokatie met vindingrijke ideeën en verassende kunstzinnige resultaten.
Dit geeft ons nieuwe perspectieven en vooruitzichten om iets nieuws te kunnen ontdekken in een andere omgeving waar nieuwe impressies zijn en toekomstmogelijkheden.
We hoeven alleen maar onze gedachten en creativiteit te laten samen werken aan een volledige missie die ons ervan weerhoud dat onze hersens geen signalen meer geven.
Signalen die ons een impuls geven om dat te doen wat goed is en we niet teleurgesteld moeten gaan denken dat we geen illusie of gewaarwording meer hebben om iets te ondernemen.
De interpretatie en creativiteit van ons moet zo vindingrijk zijn dat er geen mogelijkheid bestaat om geen inbeelding meer te kunnen maken en niets te doen.
Creativiteit is oneindig en kan ons denkbeelden geven met een Imaginatie van iets of dingen die er niet zijn maar we toch voor elkaar krijgen door onze motivatie.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/creativiteit-is-oneindig.html

Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen
 

 

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches