Positief   Als we geboren worden word er aan alle kanten gefeliciteerd en een goed leven gewenst. Dat is zeer positief en zeer welkom ook in he

Positief.

Positief.

Positief.

Positief.

Positief.
Positief.
  • 2022-08-17 12:55:11 1 months ago
  • Views 4,095
32
Shared
Positief

 
Als we geboren worden word er aan alle kanten gefeliciteerd en een goed leven gewenst.
Dat is zeer positief en zeer welkom ook in het nieuwe leven voor ons en onze ouders.
Maar niemand krijgt een levens programma mee bij de geboorte hoe goed te leven.
Dit is iets wat voor ongeveer 80 % in ons eigen vermogen ligt en daar moeten we ons best voor doen en 20 % word aangestuurd door anderen.
Bij slechte ervaringen kunnen we twee dingen doen pessimistisch zijn of optimistisch en ervan leren en positief verder gaan met een glimlach.
Die glimlach verbetert ons humeur en uitstraling naar anderen waardoor onze aanblik als positief word ervaren door andere personen.
Daar word dan ook positief op gereageerd en dat brengt vreugde met zich mee dat kan dan ook leiden tot gezelligheid en vermaak.
Waardoor onze instelling en die van anderen nog positiever word en er een goede relatie kan ontstaan met direct een positief begin.
Als we daar dan ook nog eens positief tegenaan kijken zal het alleen maar verbeteren en een hechtere vriendschap kunnen ontstaan.
Eerlijk en oprecht tegenover elkaar zijn zal daar dan ook een positieve invloed op hebben waardoor een slechte relatie bijna uitgesloten is.
Positieve mensen hebben altijd meer voordelen dan negatieve personen, want de negatieve mens maakt de dingen nog negatiever en een positieve persoon ziet in alle negatieve dingen het positieve.
Waardoor de positieve persoon zijn horizon verbreed terwijl de negatieve mens het verkleint door zijn negatieve houding en uitstraling.
Zo daardoor anderen vermijden contact op te nemen doordat ze geen negatieve confrontatie aan willen gaan en er weinig gelachen zal worden in hun leven want er word alleen maar gelachen om positieve dingen.
Wees positief in het leven en vermijd negatief en discriminerend denkende mensen in Uw relaties en maak contact met de vreugde.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://auteur.janjansen.guru/positief.html 

Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
 

 Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services Domain Authority 66 www.easybranches.com/contribute

What you think about this story?
Positief.

ads by Easy Branches